filterkoffie | KoffiePartners

Over filterkoffie

Gezet met een filter en heet water

Filterkoffie is traditionele koffie die wordt gezet met een filter en heet water. Een groot voordeel van deze soort koffie is dat het weinig tijd kost om koffie te zetten. Tevens is er voor het zetten van koffie weinig apparatuur nodig, waardoor er ook weinig technische service en onderhoud is vereist.

Uitgelichte filterkoffie blends

Coffee Fresh special fairtrade UTZ certified| Koffiepartners

Coffee Fresh special snelfilter UTZ

Deze koffie heeft een mild karakter die zoet en zacht begint, waarna bitters en cacao de overhand krijgen en voor een mooie koffiesmaak van donkere chocolade zorgen.

Bestel Coffee Fresh special snelfilter
Redbeans Snelfiltermaling | KoffiePartners

Redbeans snelfilter

De beste Arabicabonen uit o.a. Ethiopië, Mexico en Peru geven deze koffie een krachtige, romige en ronde afdronk. Redbeans is gegarandeerd lekker!

Bestel Redbeans snelfilter
Ontzorging | Koffie op het werk | KoffiePartners

Persoonlijk advies

Welke blend past bij jouw bedrijf?

Welke filterkoffie variant bij jouw bedrijf past is compleet afhankelijk van jouw wensen en eisen op het gebied van smaak. Met ons uitgebreide assortiment kies je altijd de beste koffie voor jouw bedrijf. Onze koffie experts  adviseren je graag tijdens een persoonlijk gesprek. In dit gesprek brengen zij samen met jou in kaart welke wensen en behoeftes er zijn en welke blend hierbij past.

Maak een afspraak