Ons geheim?

Écht luisteren en écht doen!

Bij KoffiePartners doen wij wat de klant écht vraagt! Dat wil zeggen: snel, betrouwbaar en voor de lange termijn. Kortom, geen loze beloftes maar gewoon de koffievoorziening bieden waar u, uw personeel en uw klanten blij van worden. Dat motiveert ons!

Missie

Bedrijven en organisaties blij maken met lekkere koffie op de werkvloer, door constante kwaliteit te leveren en door écht te luisteren naar onze klanten en écht te doen wat we beloven!

Visie

Bedrijven en organisaties volledig ontzorgen in hun warme- en koude drankenvoorziening door producten en diensten te leveren waar de wereld beter van wordt!

UNIT4| Zakelijke dienstverlening | Proefplaatsing | Ons verhaal | Beste koffiemachine voor uw bedrijf

Kennis en ervaring

Passie, dat proeft u!

Met 35 jaar ervaring weten wij inmiddels hoe wij u blij kunnen maken met een goede koffievoorziening. Eveneens heeft u bij ons altijd de vrije keuze, u beslist welk merk en welke koffievoorziening het beste bij uw bedrijf past. Kortom, bij ons bent u geen nummer maar een klant. Sterker nog, een partner!

Bekijk ons aanbod!

KoffiePartners groeit!

Inmiddels meer dan 1500 bedrijven

KoffiePartners groeit hard en is inmiddels een middelgrote speler, gehuisvest in daarom alweer het 4e pand, goed zichtbaar aan de A16 bij Zwijndrecht. Intussen voorzien wij meer dan 1500 bedrijven in de Benelux met alles rondom de warme en koude drankenvoorziening. Kortom totale ontzorging, van 100% arabica koffiebonen tot volautomatische espresso machines.

Lees waarom onze klanten voor ons kiezen!
Personeelsuitje | Winterberg | Ons verhaal | KoffiePartners

Bedrijfscultuur

Work hard and play hard!

Dat is ons motto! In weer en wind wordt uw koffie geleverd en uw machine wordt altijd in perfecte staat gehouden. Maar we willen daarnaast ook lol hebben, met leuke klanten werken, een mooi en sterk team creëren en bijzondere dingen doen. En dat doen we ook, reken maar! Of vraag naar onze teamuitjes.

Maak kennis met ons team!

Wij streven er naar om onze dienstverlening zo goed mogelijk uit te voeren, ondanks het coronavirus. Dit betekent dat wij ons uiterste best doen onze klanten op een veilige en verantwoorde wijze te voorzien van koffie.

Lees meer

Bij de zoektocht naar een zakelijke koffiemachine wordt vaak enkel gekeken naar een nieuwe automaat. Echter zijn er ook refurbished koffiemachines op de markt. In deze blog vertellen wij 3 voordelen van een refurbished koffiemachine.

Lees meer