Ons geheim?

Écht luisteren en écht doen!

Wij vinden dat koffie voor bedrijven, lekker & zorgeloos moet zijn. Daarom doen wij wat onze klanten écht vragen. Dat betekent geen loze beloftes maar gewoon de koffievoorziening bieden waar u, uw personeel en uw klanten blij van worden. Dat doen we snel, betrouwbaar en voor de lange termijn met als doel u compleet ontzorgen!

Meer weten?

Missie

Bedrijven en organisaties blij maken met lekkere koffie op de werkvloer, door constante kwaliteit te leveren en door echt te luisteren naar onze klanten en echt te doen wat we beloven!

Visie

Bedrijven en organisaties volledig ontzorgen in hun warme- en koude drankenvoorziening door producten en diensten te leveren waar de wereld beter van wordt!

Koffie voor bedrijven bij KoffiePartners | Ons verhaal

Kennis en ervaring

Dat proeft u!

Wij leveren al 35 jaar koffie, koffiemachines en service aan bedrijven en instellingen in de Benelux. Hiermee hebben wij veel kennis en ervaring opgebouwd. Bij ons heeft u altijd de vrije keuze en beslist u zelf welke koffievoorziening het beste bij uw bedrijf past. Daarom werken wij samen met alle bekende A-merken leveranciers waardoor wij u kunnen voorzien van goed, deskundig en onafhankelijk advies.

Bekijk ons aanbod!
KoffiePartners ledscherm

Duurzame koffieleverancier

Wij zijn een duurzame koffieleverancier. Daarom stellen we ambitieuze doelen aan de toekomst en proberen we met creatieve innovaties zelf het verschil te maken. Meer weten over ons duurzaamheidsbeleid? We vertellen u er graag meer over!

Meer lezen over ons duurzaamheidsbeleid

KoffiePartners groeit

Inmiddels meer dan 1500 bedrijven

KoffiePartners groeit hard en is inmiddels een middelgrote speler, gehuisvest in alweer het vierde bedrijfspand, langs de A16 in Zwijndrecht. Intussen voorzien wij meer dan 1500 bedrijven in de Benelux in hun warme en koude drankenvoorziening. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees waarom zij voor KoffiePartners kozen op onze referentie pagina.

Bekijk onze referenties
Personeelsuitje | Winterberg | Ons verhaal | KoffiePartners

Bedrijfscultuur

Work hard and play hard!

Dat is ons motto! In weer en wind wordt uw koffie geleverd en uw machine wordt altijd in perfecte staat gehouden. Maar we willen daarnaast ook lol hebben, met leuke klanten werken, een mooi en sterk team creëren en bijzondere dingen doen. En dat doen we ook, reken maar! Of vraag naar onze teamuitjes.

Proef de sfeer op ons Youtube Kanaal

Maak kennis met ons team!