Wij zijn KoffiePartners

koffie waar u blij van wordt!

Wij vinden dat koffie voor bedrijven lekker én zorgeloos moet zijn. Want naar uw koffiemachine wilt u geen omkijken hebben! Daarom besteden we tijd en aandacht aan een goed persoonlijk advies. Dat betekent geen loze beloftes maar gewoon de koffievoorziening bieden waar u, uw personeel en uw klanten blij van worden. Dat doen we snel, betrouwbaar en voor de lange termijn.

Persoonlijk advies?

Missie

Bedrijven en organisaties blij maken met lekkere koffie op de werkvloer, door constante kwaliteit te leveren en door echt te luisteren naar onze klanten en echt te doen wat we beloven!

Visie

Bedrijven en organisaties volledig ontzorgen in hun warme- en koude drankenvoorziening door producten en diensten te leveren waar de wereld beter van wordt!

Kennis en ervaring

Dat proeft u!

Wij maken al 35 jaar bedrijven en instellingen in de Benelux blij met écht lekkere koffie op het werk. Hierdoor hebben wij veel kennis en ervaring opgebouwd.

Daarnaast werken wij samen met alle bekende A-merken leveranciers, zoals: NESCAFÉ, illy, Redbeans, Unilever, Douwe Egberts en Jura.  Hierdoor kunnen u altijd voorzien van goed, deskundig en onafhankelijk advies.

Waar u ook voor kiest, wij hebben voor iedere wens een passend aanbod.

Bekijk ons aanbod!
Duurzame koffieleverancier | Over KoffiePartners

Koffie met impact!

Wij zijn een duurzame koffieleverancier. Daarom stellen we ambitieuze doelen aan de toekomst en proberen we met creatieve innovaties zelf het verschil te maken. Meer weten over ons duurzaamheidsbeleid? We vertellen u er graag meer over!

Meer lezen over ons duurzaamheidsbeleid

Lees onze klantverhalen

Ervaringen van onze klanten

KoffiePartners groeit hard en is inmiddels gehuisvest in alweer het vierde bedrijfspand, langs de A16 in Zwijndrecht. Intussen voorzien wij meer dan 1500 bedrijven in de Benelux in hun warme en koude drankenvoorziening. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Lees onze klantverhalen
Personeelsuitje | Winterberg | Ons verhaal | KoffiePartners

Ons DNA

Een leuk bedrijf om klant te zijn, aan te leveren én om voor te werken!

Bij KoffiePartners zitten nooit stil. Innovatie zit in ons DNA. We zijn creatief, betrokken en een tikkeltje tegendraads. Dag in dag uit streven we naar blije klanten. In weer en wind wordt uw koffie geleverd en uw koffiemachine wordt altijd in perfecte staat gehouden. Maar we willen daarnaast ook lol hebben, met leuke klanten werken, een mooi en sterk team creëren en bijzondere dingen doen. En dat doen we ook, reken maar! Of vraag naar onze teamuitjes.

Proef de sfeer op ons Youtube kanaal

In welke koffie zit de meeste cafeïne?

Geplaatst op 13-10-2021

Toe aan een energie boost? Voor veel mensen is koffie het antwoord. Maar in welke koffie zit eigenlijk de hoogste hoeveelheid cafeïne? In deze blog geven wij antwoord op deze veel gestelde vraag.

Lees meer

IJskoffie is niet meer weg te denken uit het assortiment. Welke koffie is het meest geschikt om een ijskoffie te bereiden?

Lees meer