Koffie voor bedrijven | KoffiePartners

Wij zijn KoffiePartners

Koffie waar je blij van wordt!

Wij vinden dat koffie voor bedrijven lekker én zorgeloos moet zijn. Want naar de koffiemachine wil je geen omkijken hebben! Daarom besteden we tijd en aandacht aan een goed persoonlijk advies. Dat betekent geen loze beloftes maar gewoon de koffievoorziening bieden waar jij, je collega’s en je klanten blij van worden. Dat doen we snel, betrouwbaar en voor de lange termijn.

Missie

Bedrijven en organisaties blij maken met lekkere koffie op de werkvloer, door constante kwaliteit te leveren en door echt te luisteren naar onze klanten en echt te doen wat we beloven!

Visie

Bedrijven en organisaties volledig ontzorgen in hun warme- en koude drankenvoorziening door producten en diensten te leveren waar de wereld beter van wordt!

Monteur koffiemachine | KoffiePartners

Kennis en ervaring

Dat proef je!

Wij maken al ruim 35 jaar bedrijven en instellingen in de Benelux blij met écht lekkere koffie op het werk. Hierdoor hebben wij veel kennis en ervaring opgebouwd.

Daarnaast werken wij samen met alle bekende A-merken leveranciers, zoals: NESCAFÉ, illy, Redbeans, Unilever, Douwe Egberts en Jura.  Hierdoor kunnen we je voorzien van goed, deskundig en onafhankelijk advies.

Waar je ook voor kiest, wij hebben voor iedere wens een passend aanbod.

Bekijk ons aanbod!
Duurzame koffieleverancier | Over KoffiePartners

Koffie met impact!

Wij zijn een duurzame koffieleverancier. Daarom stellen we ambitieuze doelen aan de toekomst en proberen we met creatieve innovaties zelf het verschil te maken. Meer weten over ons duurzaamheidsbeleid? We vertellen je er graag meer over!

Kop koffie drinken?

Lees onze klantverhalen

Ervaringen van onze klanten

KoffiePartners groeit hard en is inmiddels gehuisvest in alweer het vierde bedrijfspand, langs de A16 in Zwijndrecht. Intussen voorzien wij meer dan 1500 bedrijven in de Benelux in hun warme en koude drankenvoorziening. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Lees onze klantverhalen
Personeelsuitje | Winterberg | Ons verhaal | KoffiePartners

Ons DNA

Een leuk bedrijf om klant te zijn, aan te leveren én om voor te werken!

Bij KoffiePartners zitten we nooit stil. Innovatie zit in ons DNA. We zijn creatief, betrokken en een tikkeltje tegendraads. Dag in dag uit streven we naar blije klanten. In weer en wind wordt jouw koffie geleverd en je koffiemachine wordt altijd in perfecte staat gehouden. Maar we willen daarnaast ook lol hebben, met leuke klanten werken, een mooi en sterk team creëren en bijzondere dingen doen. En dat doen we ook, reken maar!

Proef de sfeer op ons YouTube kanaal

Koffie kan een echte game-changer zijn bij het stimuleren van creativiteit op de werkvloer. In deze blog gaan we hier dieper op in. Lees je mee?

Lees meer

We zijn blij om vandaag te delen dat wij het mooie Brabantse koffiebedrijf Coffee3 hebben overgenomen! In deze KoffiePraat lees je meer over deze samenwerking.

Lees meer

Iedereen heeft een mening over de koffie op je werk. Wij geven een aantal tips om jouw collega’s tevreden te houden over de koffie op het werk!

Lees meer