Gratis Pukka Discovery Box

22 april tot 31 mei

Ontvang nu een gratis Pukka Discovery Box met 160 theezakjes bij jouw Pukka bestelling! In de Pukka Discovery Box vind je voor elk moment tijdens de werkdag een heerlijke theemelange. In deze mooie en duurzame thee assortimentsdoos vind je 8 verschillende Pukka theemelanges.

Lees meer over deze actie

4 uur dip? Trapper niet in!

Bij 2 omdozen Cup-a-Soup

Ontvang in de maand mei gratis post-its bij jouw Cup-a-Soup bestelling waarmee al jouw ideeën blijven plakken. Daarnaast maak je kans op een Cup-a-Soup bureaufiets!

Lees meer

NESCAFÉ voorjaarsactie

Van 15 april tot 31 juli

Van 15 april tot 31 juli huur je gratis een NESCAFÉ Fido, Fusion of Amato medium koffiemachine in combinatie met afname de geselecteerde NESCAFÉ blends zoals Smooth, Delicate, Santa Rica en meer.

Lees meer

Houd je van bruisend water? Dan hebben we een scherp aanbod voor jou! De Borg & Overström B4 waterkoeler met CO2 optie koop / huur je nu tijdelijk met 40% korting.

Lees meer

Gratis Junea Snacks op kantoor

Gratis huur en plaatsing vanaf 50 personen

Junea, de perfect match naast jouw koffiemachine. Profiteer nu van gratis huur en plaatsing vanaf 50 personen.

Lees meer

Heggen zijn essentieel voor de biodiversiteit in Nederland. Daarom plant NESCAFÉ voor elke aangeschafte koffiemachine 1 meter heg terug.

Lees meer

Dubbele espresso: wij verdubbelen jouw donatie aan Roger Pop

Help jij ook mee zijn dromen te realiseren?

Wij zijn trotse sponsor van handyskiër Roger Pop. Hij droomt ervan om de komende jaren weer de beste te worden op het EK en WK. Jij kunt hem helpen door een donatie te doen, dan verdubbelen wij jouw inleg!

Lees meer

Gratis Senza Tea uitproberen

Gedurende een week

Probeer gedurende een week uit of de losse thee van Senza Tea bij jullie past!

Lees meer

Klant maakt klant actie!

Ben jij de gouden tipgever?

Wij zijn blij met jou als klant en dat laten we graag merken! Daarom krijg je van ons een bol.com cadeaubon t.w.v. € 50,- cadeau, wanneer je iemand binnen jouw netwerk als nieuwe klant aandraagt.

Lees meer