Koffiepraat overzicht

Cafeïnevrije koffie. Ook voor u?

Geplaatst op 06-01-2021

Cafeïnevrije koffie wordt steeds populairder en is nu een ware trend in koffieland. Ontdek in deze blog of decafé ook bij u past!

Lees meer

Recept: kerstdessert met koffie

Geplaatst op 16-12-2020

Verras tafelgenoten met dit gemakkelijke, maar overheerlijke kerstdessert. Tiramisu in een glaasje. Eet smakelijk!

Lees meer

Het is inmiddels voor veel mensen niet meer weg te denken: thuiswerken! Maar ondanks de vele voordelen, valt het ook niet altijd mee. En daarom hebben wij een 5 tips waarmee u thuiswerken leuker kunt maken. 

Lees meer

Thuiswerken kost 2 euro per dag. Hoe leuk is het dan als thuiswerker om een koffie en thee giftset te krijgen die deze kosten compenseert?

Lees meer

(H)eerlijke koffie en thee

Geplaatst op 07-10-2020

Fairtrade helpt boeren in ontwikkelingslanden, zodat we een eerlijke wereld krijgen met gelijke kansen voor iedereen. Lees alles over duurzame koffie en thee.

Lees meer

Welke manieren zijn er om een cappuccino te bereiden op kantoor? (Het is gelukkig niet nodig om hiervoor barista te zijn!)

Lees meer

Koffiemachines voor kleine bedrijven

Geplaatst op 02-09-2020

Op zoek naar een nieuwe koffiemachine voor de zaak? In deze blog adviseren wij 3 geschikte koffiemachines voor MKB bedrijven!

Lees meer

In ons assortiment vindt u alle A-merken koffie. Heeft u de premium espressobonen van Coffee Fresh, Caffè Cento% en Caffè Saluti al geproefd? In deze blog lichten we deze drie topmerken uit! 

Lees meer

Wanneer koffie drinken?

Geplaatst op 05-08-2020

Als het aan ons ligt, drinken we het liefst de hele dag door koffie. Maar wanneer is nou eigenlijk het beste moment van de dag om koffie te drinken? En welke koffievariatie past het beste bij welk moment?

Lees meer

Bedrijfskoffie: de keuze is enorm! Daarom hebben wij 4 thema's voor u geselecteerd. Maak alvast een snelle selectie voor uw nieuwe bedrijfskoffie!

Lees meer