Koffiepraat overzicht

Voordat jij en je collega’s kunnen genieten van iets lekkers uit de vendingmachine, moet je nog een paar stappen nemen. Wij vertellen welke!

Lees meer

Ons eigen merk koffiebonen Caffè Cento% is verbonden aan het goede doel Made Blue. Samen realiseren we schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees meer

Koffiemachine met betaalsysteem

Geplaatst op 02-02-2022

Betalen voor een kop koffie? In deze blog lichten we de verschillende betaalsystemen voor een koffiemachine toe.

Lees meer

De weg naar vegan

Geplaatst op 19-01-2022

Ongeveer 7 jaar geleden koos onze directeur Bart Brouwer voor een plantaardig dieet. In deze KoffiePraat blog vertelt hij hier meer over.

Lees meer

In deze blog delen wij vijf voordelen van het toevoegen van een waterkoeler aan jouw koffievoorziening op kantoor.

Lees meer

Terug aan wal

Geplaatst op 22-12-2021

Veel mensen zullen het hem niet na doen.. de Atlantische Oceaan oversteken in een zeilboot. Toch deed Bart het! In deze column doet hij verslag over deze unieke levenservaring.

Lees meer

Recept: chocolademousse met koffie

Geplaatst op 08-12-2021

Chocolade en koffie is een heerlijke combinatie. Dat bewijst dit dessert recept voor chocolademousse met koffie ook weer! Eet smakelijk!

Lees meer

Welke koffie past bij mij?

Geplaatst op 24-11-2021

Er bestaan tegenwoordig heel veel verschillende koffiesoorten. Het kan daarom lastig zijn om de juiste match te vinden. In deze blog adviseren wij op basis van onze kennis van de markt welke koffiesoort het meest gekozen wordt bij verschillende smaakvoorkeuren.

Lees meer

Onze directeur Bart gaat het doen! Spannend maar tegelijkertijd een échte jongensdroom die werkelijkheid wordt! De reis zal ongeveer 2 weken duren. In deze column vertelt hij over deze bijzondere ervaring.

Lees meer

Wellicht bent u niet meteen ‘happig’ op een vendingmachine aanschaffen. Maar in deze blog laten wij met drie redenen zien dat een vendingmachine aanschaffen een goed idee is!

Lees meer