Koffiepraat overzicht

Welke manieren zijn er om een cappuccino te bereiden op kantoor? (Het is gelukkig niet nodig om hiervoor barista te zijn!)

Lees meer

Koffiemachines voor kleine bedrijven

Geplaatst op 02-09-2020

Op zoek naar een nieuwe koffiemachine voor de zaak? In deze blog adviseren wij 3 geschikte koffiemachines voor MKB bedrijven!

Lees meer

In ons assortiment vindt u alle A-merken koffie. Heeft u de premium espressobonen van Coffee Fresh, Caffè Cento% en Caffè Saluti al geproefd? In deze blog lichten we deze drie topmerken uit! 

Lees meer

Wanneer koffie drinken?

Geplaatst op 05-08-2020

Als het aan ons ligt, drinken we het liefst de hele dag door koffie. Maar wanneer is nou eigenlijk het beste moment van de dag om koffie te drinken? En welke koffievariatie past het beste bij welk moment?

Lees meer

Bedrijfskoffie: de keuze is enorm! Daarom hebben wij 4 thema's voor u geselecteerd. Maak alvast een snelle selectie voor uw nieuwe bedrijfskoffie!

Lees meer

Koffiedik recyclen op het werk

Geplaatst op 15-07-2020

Koffiedroes weggooien? Niet nodig! In deze blog geven wij 3 praktische voorbeelden om koffiedik te recyclen. Draag op deze manier een steentje bij aan een betere wereld!

Lees meer

Lekkere koffie, begint bij schoon water. Via een waterfilter worden deeltjes uit het water gefilterd. Ontdek alle voordelen van het gebruik van een waterfilter in deze blog.

Lees meer

Door water makkelijker beschikbaar te maken in uw bedrijf, bevordert u het water drinken. Dit kan op verschillende manieren en wij vertellen in deze blog hoe!

Lees meer

Welke koffie voor thuiswerken?

Geplaatst op 27-05-2020

Nu we veel minder op kantoor werken, drinken we thuis een stuk meer koffie. Maar welke koffiebonen zijn het lekkerst voor thuis? In deze blog, onze 4 favorieten voor thuis uitgelicht!

Lees meer

Dé koffiemachine voor op kantoor

Geplaatst op 13-05-2020

Maak kennis met de Aequator Mexico, een van de meest geliefde koffiemachines bij onze klanten. Deze snelle espressomachine kan bíjna alles. Bekijk alle highlights en eigenschappen in deze blog!

Lees meer