Koffiepraat overzicht

Wanneer zijn koffiebonen Fairtrade?

Geplaatst op 31-03-2021

Een vraag die wij regelmatig gesteld krijgen. Want wanneer komen koffiebonen in aanmerking voor de ‘Fairtrade’ certificering? In deze blog geven wij antwoord.

Lees meer

De koffie is lekker en de machine werkt eenvoudig. Ontdek alle voordelen van een professionele capsulemachine!

Lees meer

Vaak wordt er aan koffie op de werkvloer veel aandacht besteed. Maar wat zijn eigenlijk de mogelijkheden om een unieke theebeleving te creëren?

Lees meer

Ook op zoek naar een goede energieboost om de middagdip tijdens het thuiswerken te voorkomen? Wij geven 3 tips!

Lees meer

Bent u op zoek naar de meeste geschikte koffie voor espresso? In deze koffiepraat blog geven onze koffie experts advies over de lekkerste koffiebonen voor espresso’s.

Lees meer

Cafeïnevrije koffie. Ook voor u?

Geplaatst op 06-01-2021

Cafeïnevrije koffie wordt steeds populairder en is nu een ware trend in koffieland. Ontdek in deze blog of decafé ook bij u past!

Lees meer

Recept: kerstdessert met koffie

Geplaatst op 16-12-2020

Verras tafelgenoten met dit gemakkelijke, maar overheerlijke kerstdessert. Tiramisu in een glaasje. Eet smakelijk!

Lees meer

Het is inmiddels voor veel mensen niet meer weg te denken: thuiswerken! Maar ondanks de vele voordelen, valt het ook niet altijd mee. En daarom hebben wij een 5 tips waarmee u thuiswerken leuker kunt maken. 

Lees meer

Thuiswerken kost 2 euro per dag. Hoe leuk is het dan als thuiswerker om een koffie en thee giftset te krijgen die deze kosten compenseert?

Lees meer

(H)eerlijke koffie en thee

Geplaatst op 07-10-2020

Fairtrade helpt boeren in ontwikkelingslanden, zodat we een eerlijke wereld krijgen met gelijke kansen voor iedereen. Lees alles over duurzame koffie en thee.

Lees meer