Middelgrote vendingmachine!

  • Afmetingen: 1830 x 720 x 825 mm

Product Highlights

  • Combinatie van frisdank en zoetwaren
  • Full service vending of op basis van huur
  • Flexibele lade-indeling
  • Energielabel A+
  • Alle betaalsystemen mogelijk

Deze combi-automaat wordt vaak gebruikt in zorginstellingen, scholen en kantoren tot ongeveer 50 medewerkers. In totaal kunnen er 420 producten aangeboden worden, een combinatie van frisdranken en snacks. Wij bieden de GPE 30 aan op basis van full service vending, waarmee u volledig wordt ontzorgd. Onze operator vult uw vendingmachine bij, zodat u er geen omkijken naar heeft! Daarnaast is het ook mogelijk om deze vendingmachine te huren en dat u de automaat zelf bijvult.

Bent u benieuwd of deze vendingmachine bij uw wensen past? Vraag dan vrijblijvend een persoonlijk advies aan!

GPE 30 Frisdrank en zoetwaren | KoffiePartners

Is dit uw nieuwe vendingmachine?

Onze vending experts adviseren u graag over uw nieuwe vendingmachine. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, zodat u binnenkort kunt genieten van de lekkerste snacks en frisdrank op het werk.

Vraag direct een offerte aan
Machine specificaties
Consumptie variaties

Afmetingen (hxbxd)

1830 x 720 x 825 mm

Gewicht

190 kg (leeg)

Selecties

Maximaal 42

Aantal lades

6 of 7

Aantal eenheden

300 - 600

Elektrische aansluiting

230V, 300W

Koelsysteem

R143A, CFC-vrij

Energielabel

A+

Frisdrank blik
Frisdrank petfles
Zoetwaren
GPE 30 Frisdrank en zoetwaren | KoffiePartners

Over deze vendingmachine

Perfect voor organisaties tot 50 personen

In de GPE 30 is ruimte voor 300 – 600 consumpties. De flexibele indeling van de lades richt u samen met onze adviseur in. Door de efficiënte koeling, optimale isolatie en de 2 watts ledverlichting is de GPE 30 zeer zuinig in het energieverbruik. In tegenstelling tot zogeheten gesloten automaten, zijn de producten goed zichtbaar door het glazen paneel. Dit stimuleert de verkoop!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Nayax Onyx betaalterminal | KoffiePartners

Kies het gewenste betaalsysteem

Muntgeld en/of contactloze betalingen

Op de vendingmachine wordt voor contactloze betalingen een Nayax betaalterminal op de automaat geïnstalleerd. Deze betaalterminal ondersteunt elke bankpas, creditcard en smartphone met NFC toepassing. Met de Cashflow 7000 muntwisselaar is gepast betalen niet noodzakelijk. Het mechanisme beschikt over 5 wisselbuizen waardoor de automaat niet snel zonder wisselgeld komt te zitten. De Cashflow muntwisselaar accepteert alle euromunten.

Laat u adviseren!
Full service vending | KoffiePartners

Optie: Full service vending

Wij verzorgen alles

U neemt de GPE 30 op basis van full service vending bij ons af. Dit betekent dat wij de automaat plaatsen, vullen en onderhouden op exploitatiebasis. Hiermee heeft u geen omkijken naar de automaat. De bijvulfrequentie stemmen wij af op basis van het verbruik en eventuele storingen worden door onze technische dienst verholpen. Bij voldoende afname* is deze service kosteloos!

*Dit staat ongeveer gelijk aan 10-15 consumpties per werkdag.

Vraag naar de mogelijkheden!
Optie huren vendingmachine | KoffiePartners

Optie: Huren

U vult de automaat zelf bij

U huurt de GPE 30 voor een vast bedrag per maand, inclusief service en bestelt de producten voor in uw vendingmachine bij ons. Het bijvullen van de automaat doet u zelf. Kortom: met deze optie heeft u de volledige controle over het aanbod en de verkoopprijzen van de producten in uw vendingmachine.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Producten in uw combi-automaat

In deze combi-machine kunt u zowel frisdranken als zoetwaren aanbieden. De perfecte dorstlesser en oplossing voor lekkere trek in één machine gecombineerd.

Vraag het product assortiment aan