Een kop soep in een handomdraai!

  • Afmetingen: 60 x 29 x 42,5 centimeter

Product Highlights

  • Één uitgiftepunt voor water en soep
  • 3 wisselbare soepsmaken
  • Ideaal tot 250 gebruikers

De Cup-a-Soup Table Top is een professionele soepautomaat met de mogelijkheid tot drie verschillende smaken. Het systeem is geschikt voor locaties tot 250 gebruikers. Gemakkelijk in gebruik, met één druk op de knop wordt de soep automatisch gedoseerd. Het volume is instelbaar voor de bekers. De Table Top biedt een nette, overzichtelijke presentatie met een geconcentreerd verbruik en zonder afval. Variëren in smaken is mogelijk: alle Cup-a-Soup Vending (machinezakken) zijn geschikt voor de Table Top.

Interesse in een Cup-a-Soup automaat bij u op het werk? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op. We adviseren u graag!

Cup-a-Soup Table Top Automaat

Voordelen van de Cup-a-Soup Table Top

  • Professionele en stijlvolle presentatie
  • Geen afval van losse zakjes en poeder
  • Service van de KoffiePartners technische dienst
Machine specificaties
Consumptie variaties

Afmetingen (HxBxD)

60 x 29 x 42,5 centimeter

Benodigde afmeting voor de plaatsing (HxBxD)

60 x 54 x 65 centimeter

Uitgifte

Soep

Aansluitwaarde

2100 W.

Aansluiting

230 V. / 50 Hz.

Aantal smaken

3

Soep
Cup-a-Soup

Deze automaat huren

Wilt u deze soepautomaat gebruiken bij u op het werk? Dat kan op basis van bruikleen! Zolang u Cup-a-Soup vending zakken bij ons bestelt, kunt u gebruik maken van de Table Top.

Vraag naar de mogelijkheden
CaS tomaat
CaS kerrie
CaS champignon

Smaken Cup-a-Soup

In de Table Top automaat kunt u drie verschillende smaken Cup-a-Soup aanbieden. Speciaal voor deze soepautomaat zijn er machinezakken. Met één zo’n vending zak kunnen wel 40 koppen soep bereid worden! Slechts één druk op de knop en u geniet al van een lekker kopje soep. In ons assortiment bevinden zich ongeveer tien verschillende vending smaken.

Bestel Cup-a-Soup vending
Persoonlijk advies

Meer informatie?

Bij KoffiePartners maken wij graag een vrijblijvende en aantrekkelijke offerte voor u. Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies, neem dan gerust contact met ons op via 078-631 0300 of vraag direct een offerte aan.

Vraag direct een offerte aan