Bent u op zoek naar een nieuwe koffiemachine voor op het werk en overweegt u een instant koffiemachine? Op deze pagina vertellen we meer over de kenmerken van een instant machine, de voor- en nadelen van dit type machine en lichten toe welke producten er in een instant koffiemachine worden gebruikt. Zodat u weet of een instant koffiemachine de beste keuze is voor uw bedrijf.

Coffee Fresh 1140 instant | KoffiePartners
NESCAFÉ Fusion instant | KoffiePartners
NESCAFÉ High Capacity instant | KoffiePartners
NESCAFÉ instant koffie | KoffiePartners

Hoe smaakt instant koffie?

Instant koffie wordt niet alleen gekozen vanwege de snelheid, maar ook voor de smaak. Dankzij de toevoeging van microkorrels van Arabica koffiebonen, heeft een kop instant koffie namelijk de smaak van verse koffie! Laat uzelf ook eens verrassen door een heerlijke cappuccino van een instant koffiemachine. Lees meer over instant koffie.

Kom proeven in onze showroom!
CF topping | KoffiePartners
CF cacao | KoffiePartners
Cf premium instant | KoffiePartners

Producten in een instant koffiemachine

In ons assortiment hebben wij een ruim aanbod instant koffie van A-merken zoals Coffee Fresh en NESCAFÉ. Met de meeste instant koffiemachines kunnen ook andere koffievariaties zoals cappuccino of chocolademelk gemaakt worden. In de machine kan dan topping en cacao toegevoegd worden, zodat deze variaties in een handomdraai bereid kunnen worden.

Lees meer over instant koffie
Onderhoud koffiemachine op het werk | KoffiePartners

Service en onderhoud

Lekkere koffie op het werk begint bij een goed onderhouden koffiemachine. Een instant koffiemachine heeft gelukkig weinig onderhoud nodig. We adviseren om uw koffiemachine dagelijks te spoelen en de mixkom schoon te maken. Ons team van vakkundige onderhoudsmonteurs staat daarnaast 24/7 voor u klaar. Zij lossen eventuele storingen binnen 4 uur op.

Ontdek onze service

Deze bedrijven gingen u voor

NESCAFÉ high capacity | KoffiePartners

Een instant koffiemachine uitproberen?

Wilt u er zeker van zijn dat een instant koffiemachine de beste oplossing is voor uw bedrijf? Vraag dan een proefplaatsing aan, zodat u een week kosteloos een koffiemachine kunt uitproberen.

Zo kunt u gratis en vrijblijvend kennis maken met een koffiemachine van merken zoals Coffee Fresh en NESCAFÉ.

Welke instant koffieblend bij uw bedrijf past is afhankelijk van uw persoonlijke smaak en die van uw medewerkers. Met keuze uit koffie blends variërend van light- tot dark-roasted is er altijd een perfecte match!

Vraag een proefplaatsing aan

Persoonlijk advies over instant koffiemachine

Heeft u een vraag over instant koffiemachines of twijfelt u of dit type machine bij uw bedrijf past? Aarzel niet en neem direct contact op. Onze koffie experts adviseren u graag vrijblijvend!





    Waar ken je ons van?

    Waarover wil je meer weten?



    Directie | KoffiePartners