Over instant koffie

Alles wat u wilt weten en meer!

Instant koffie of ook wel vriesdroogkoffie genoemd, is koffie in poedervorm die wordt gemaakt van vers gezette koffiebonen. Deze vers gezette koffie wordt gedroogd, waardoor het vocht uit de koffie wordt onttrokken en er enkel poeder of korrels als restant overblijven. Dit restant bevat intense koffie aroma’s. Of de instant koffie uit korrels of poeder bestaat is afhankelijk van de manier waarop deze is gedroogd. Dit kan op twee manieren: sproeidrogen of vriesdrogen. De laatste methode geeft over het algemeen het lekkerste resultaat.

Uitgelichte instant blends

NESCAFÉ Alegria Mild | KoffiePartners

NESCAFÉ Alegria Mild

NESCAFÉ Alegria 100% Arabica Mild bestaat uit een donker gebrande melange van superieure Arabica bonen. Met een frisse en fruitige smaak is deze koffie perfect voor heerlijk milde kopjes koffie.

Bestel NESCAFÉ Alegria Mild
NESCAFÉ Alegria Rich | KoffiePartners

NESCAFÉ Alegria Rich

Deze melange is donker gebrand, heeft een volle smaak en is verrijkt met fruitige wijnaccenten. NESCAFÉ Alegria 100% Arabica Rich is ideaal voor het bereiden van een heerlijke, karaktervolle koffie.

Bestel NESCAFÉ Alegria Rich
NESCAFÉ Alegria Delicate | KoffiePartners

NESCAFÉ Alegria Delicate

Deze koffie van NESCAFÉ brengt een donker gebrande melange met een gebalanceerd karakter en een subtiele zuurgraad. Daarmee is deze koffie de perfecte basis voor een echte cappuccino.

Bestel NESCAFÉ Alegria Delicate
Ontzorging | Koffie op het werk | KoffiePartners

Persoonlijk advies

Welke instant blend past bij uw bedrijf?

Welke instant koffieblend bij uw bedrijf past is afhankelijk van uw persoonlijke smaak en die van uw medewerkers. Met keuze uit koffie blends variërend van light- tot dark-roasted schenkt u altijd heerlijke koffie. Onze ervaren verkoopmedewerkers adviseren u graag middels een persoonlijk gesprek. Tijdens zo’n persoonlijk gesprek brengen zij samen met u in kaart welke wensen en behoeftes u heeft en welke koffie blend hierbij past.

Maak een afspraak!