Nu tijdelijk bij Junea Snacks

Gratis huur en plaatsing vanaf 50 personen

Junea Snacks, dé perfecte match naast iedere koffiemachine! Heb jij meer dan 50 collega’s op locatie? Bestel dan een Junea Snacks bij KoffiePartners en profiteer tijdelijk van gratis huur op de automaat. Jouw medewerkers betalen alleen hun snacks!

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Junea Snacks bijvullen | KoffiePartners

Over de Junea Snacks

De Junea Snacks is de eerste compacte en slimme selfservice automaat, gevuld met de lekkerste tussendoortjes. Dankzij het slimme voorraadsysteem ontvang je automatisch nieuwe voorraad. Kies zelf welk assortiment het beste bij jouw organisatie past: Healthy, Classic of Mixed. Bepaal vervolgens zelf het prijsbeleid. De Junea hoeft namelijk niets te kosten. Je kunt ervoor kiezen om de maandelijkse kosten te verwerken in de prijs per product.

Nu aanvragen

Snacken was nog nooit zo eenvoudig!

Scan de QR-code, betaal met jouw smartphone en geniet in een handomdraai van een lekkere snack!

Ook snacken op de zaak?

Profiteren van de Junea Snacks actie?

Nu bij KoffiePartners

  • Gratis huur vanaf 50 personen op locatie
  • Gemiddelde snackprijs € 1,30
  • Geen plaatsingskosten
Ja, ik wil een vrijblijvende offerte

Meer acties

Wij zijn trotse sponsor van handyskiër Roger Pop. Hij droomt ervan om de komende jaren weer de beste te worden op het EK en WK. Jij kunt hem helpen door een donatie te doen, dan verdubbelen wij jouw inleg!

Lees meer

Gratis Pukka Discovery Box

Geplaatst op 15-04-2024

Ontvang nu een gratis Pukka Discovery Box met 160 theezakjes bij jouw Pukka bestelling! In de Pukka Discovery Box vind je voor elk moment tijdens de werkdag een heerlijke theemelange. In deze mooie en duurzame thee assortimentsdoos vind je 8 verschillende Pukka theemelanges.

Lees meer

Nu 40% korting op een B&O waterkoeler

Geplaatst op 29-08-2023

Houd je van bruisend water? Dan hebben we een scherp aanbod voor jou! De Borg & Overström B4 waterkoeler met CO2 optie koop / huur je nu tijdelijk met 40% korting.

Lees meer