water drinken op het werk | KoffiePartners

Water drinken op het werk

3 redenen waarom !

Koffie is de brandstof van iedere onderneming, want met een lekkere kop koffie werkt iedereen gewoon beter. De waarde van voldoende water drinken op het werk dient echter ook niet te worden onderschat, vooral met deze zomerse temperaturen. In deze blog lichten we de 3 voordelen uit van voldoende water drinken op het werk.

Bekijk direct ons aanbod waterkoelers

Drie voordelen van water drinken

De aanbevolen hoeveelheid water is 1,5 tot 2 liter per dag, daar komen de koppen koffie en thee dan nog bovenop. Waarom is voldoende drinken zo belangrijk?

blije medewerkers | KoffiePartners

1. Van water krijgt u energie

We kunnen maximaal vier dagen zonder water. Te weinig water drinken, heeft daarnaast direct impact op ons energieniveau. Ter illustratie: 2% uitdrogen zorgt voor 20% (!) energieverlies. Dat alleen al is reden genoeg om voldoende water te drinken.

Made Blue

Wist u dat wij ieder jaar 1 miljoen liter drinkwater doneren aan de Made Blue Foundation? Daarmee helpen we hen om zoveel mogelijk mensen in ontwikkelingslanden toegang te geven tot schoon drinkwater.

Concentratie op het werk door water drinken | KoffiePartners

2. Door water drinken verbetert uw concentratie

Voldoende water drinken zorgt ervoor dat afvalstoffen uw lichaam beter kunnen verlaten. Hierdoor kunnen klachten als vermoeidheid en hoofdpijn worden voorkomen. Daarnaast gaat het concentratieniveau aanzienlijk omhoog bij het regelmatig drinken van een glas water.

 

TIP: Houdt u niet zo van de smaak van water? Water kan eenvoudig smaakvoller gemaakt worden, bijvoorbeeld door het toevoegen van een schijfje citroen of munt.

Lopen naar het waterautomaat | KoffiePartners

3. Water drinken zorgt voor extra beweging

In plaats van de gebruikelijke loopjes naar de koffieautomaat op het werk, komen daar wandelingen naar de waterkoeler of kraan bij om uw glas of waterfles te vullen met water. Deze extra beweging is ook gezond! Kortom, een win-win situatie.

 

Met een waterkoeler is uw kantoor altijd voorzien van gefilterd koel en bruisend water. Fijn voor uw medewerkers, maar ook klantvriendelijk om bezoekers aan te bieden. De waterkoelers van Borg & Overström zijn met hun strakke design een echte eyecatcher op ieder kantoor!

B4 tafelmodel zwart 3 | water drinken op het werk | KoffiePartners

Ons assortiment waterkoelers

Van het merk Borg & Overström bieden wij verschillende soorten waterkoelers aan, geheel afgestemd op uw wensen. Gaat uw voorkeur bijvoorbeeld uit naar een staand model of juist een tafelmodel? Wilt u uw kantoor voorzien van gekoeld, bruisend of heet water of een combinatie hiervan? Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Bekijk alle waterkoelers

3 zakelijke koffietrends

Geplaatst op 20-09-2023

Wat zijn drie belangrijke koffie trends op dit moment? In deze KoffiePraat lees je er alles over!

Lees meer

Koffie is meer dan alleen een drankje; het is een persoonlijke ervaring. In deze blog laten we je zien hoe je koffie kunt personaliseren op basis van smaakvoorkeuren van je medewerkers.

Lees meer

Koffie op het werk moet lekker zijn. Echter is elke organisatie anders en heeft daardoor ook andere behoeften op het gebied van koffie. Je ziet daarom steeds vaker dat je een koffiemachine modulair kunt opbouwen.

Lees meer