Ons geheim?

Écht luisteren en écht doen!

Bij KoffiePartners doen wij wat de klant écht vraagt! Dat wil zeggen: snel, betrouwbaar en voor de lange termijn. Kortom, geen loze beloftes maar gewoon de koffievoorziening bieden waar u, uw personeel en uw klanten blij van worden. Dat motiveert ons!

Missie

Bedrijven en organisaties blij maken met lekkere koffie op de werkvloer, door constante kwaliteit te leveren en door écht te luisteren naar onze klanten en écht te doen wat we beloven!

Visie

Bedrijven en organisaties volledig ontzorgen in hun warme- en koude drankenvoorziening door producten en diensten te leveren waar de wereld beter van wordt!

UNIT4| Zakelijke dienstverlening | Proefplaatsing | Ons verhaal

Kennis en ervaring

Passie, dat proef je!

Met meer dan 30 jaar ervaring weten wij inmiddels hoe wij u blij kunnen maken met een goede koffievoorziening. Eveneens heeft u bij ons altijd de vrije keuze, u beslist welk merk en welke koffievoorziening het beste bij uw bedrijf past. Kortom, bij ons bent u geen nummer maar een KLANT. Sterker nog, een Partner!

Bekijk ons aanbod!

KoffiePartners groeit!

Inmiddels meer dan 1500 bedrijven

KoffiePartners groeit hard en is inmiddels een middelgrote speler, gehuisvest in daarom alweer het 4e pand, goed zichtbaar aan de A16 bij Zwijndrecht. Intussen voorzien wij meer dan 1500 bedrijven in de Benelux met alles rondom de warme en koude drankenvoorziening. Kortom totale ontzorging, van 100% arabica koffiebonen tot volautomatische espresso machines.

Lees waarom onze klanten voor ons kiezen!
Personeelsuitje | Winterberg | Ons verhaal | KoffiePartners

Bedrijfscultuur

Work hard and play hard!

Dat is ons motto! In weer en wind wordt uw koffie geleverd en uw machine wordt altijd in perfecte staat gehouden. Maar we willen daarnaast ook lol hebben, met leuke klanten werken, een mooi en sterk team creëren en bijzondere dingen doen. En dat doen we ook, reken maar! Of vraag naar onze teamuitjes.

Maak kennis met ons team!

KoffiePartners Relatiedag 2019

Geplaatst op 05-06-2019

Vrijdag 31 mei was de KoffiePartners relatiedag op de Westeinderplas, Aalsmeer. Wat stond er op het programma? Een gave, actieve dag op de KoffiePartners M32 Catamaran met als afsluiting een gezellige BBQ.

Lees meer

KoffiePartners branded M32 Catamaran

Geplaatst op 07-05-2019

Als u ons op Social media volgt, zal het u vast niet zijn ontgaan. Onze KoffiePartners branded M32 Catamaran. Beter gezegd: 'Onze koffieboot'. Ontdek nu het verhaal erachter!

Lees meer