Senza losse thee zakjes

Luxe losse thee

Om iedereen, overal toegang te geven tot échte thee, heeft onze partner Senza Tea slimme oplossingen bedacht waarmee losse thee toegankelijk wordt. Met deze oplossingen wordt het drinken van losse thee eenvoudig gemaakt, ook op je werk. In ons assortiment vind je verschillende losse thee blends van dit theemerk, met een bijbehorende dispenser en theefilters. Tegenwoordig ook verkrijgbaar in voorgevulde buideltjes voor extra gemak.

Senza Dutch breakfast
Forest Happiness BIO Senza Tea
Cheyeqi green | Senza Tea
Sencha Sensation | Senza Tea
Senza Tea | Green Jasmine
African Rooibos
Refreshing rooibos

Verrassende theesmaken!

Wat is jouw favoriet?

Voor de theeselecties worden de mooiste losse theebladeren geselecteerd, eventueel aangevuld met natuurlijke ingrediënten zoals vruchten en kruiden. Hiermee creëert Senza Tea verrassende blends, zoals: Dutch Breakfast BIO, Chuyeqi Green BIO, Sencha Sensation BIO, Green Jasmine BIO, African Rooibos BIO, Ginger Delight BIO en Camomile Delight BIO .

Kom proeven in onze showroom!

Thee met impact

Aan het begin van de theeketen kan nog veel verbeterd worden. Senza Tea zet zich daarom in voor uitdagingen op het gebied van beloning, gendergelijkheid en biodiversiteit. Het Amsterdamse theemerk is SKAL gecertificeerd en levert biologische theeën. Ook aan afvalverspilling is gedacht: met losse thee wordt tot 97% minder afval gebruikt.

Meer informatie over biologische thee

Hoe het concept werkt

De theedispensers kun je in de koffiecorner op een rek neerzetten of aan de muur bevestigen. Daarin voeg je een theemelange naar keuze toe uit de verpakking van 250 of 1.000 gram. Plaats vervolgens het theefilter onder de opening en schuif één keer opzij voor de perfecte dosering van een kop thee. Plaats het filter in een kop heet water, even laten trekken en dan genieten maar!

Offerte aanvragen voor het Senza Tea concept
Senza Tea Co

Ook genieten van Senza Tea?

Onze thee experts adviseren je graag over de theevoorziening bij jou op het werk. Wil je meer weten over ons assortiment Senza Tea of ben je benieuwd naar de kosten? We voorzien je graag geheel vrijblijvend van een offerte.

Laat je adviseren