Lipton thee

Een overheerlijke kop thee!

Thee is naast koffie een heel populaire drank op het werk! Een kop thee is hét rustmoment tijdens de hectiek van een werkdag. Dankzij onze partner Lipton kunnen wij u als klant een heel uitgebreid thee assortiment aanbieden. Met de twee selecties zit er altijd een thee bij die u lekker vindt!

Neem contact met ons op over Lipton
FGS Chai
FGS Framboos
FGS Orange cinnamon
FGS Vanille
FGS peppermunt
FGS Groene thee red berries

Lipton Feel Good Selection

Proef de nieuwe smaken!

De Lipton Feel Good Selection staat voor betaalbare, kwalitatieve en duurzame thee. Met maar liefst 18 smaken is er altijd een smaak die bij u past. Voor elk moment van de dag kiest u de juiste thee om een moment te vinden van balans, energie, verfrissing of rust.

Een kop groene thee voor balans, earl grey voor nieuwe energie, bosvruchten als verfrissing en rooibos om te relaxen.

Lipton Exclusive Selection
ES Camomille Linden
ES green tea matcha

Lipton Exclusive Selection

Ontdek de vernieuwde selectie!

De duurzame thee van de Exclusive Selection wordt gemaakt van lange theebladeren in combinatie met echte stukjes fruit en kruiden. In de pyramidezakjes komen de bladeren en kruiden perfect samen en dat proeft u. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor een unieke gastbeleving.

Wat denkt u van een kop heerlijke juicy forest fruit, classic earl grey of green tea mandarin orange thee?

 

Rainforest Alliance

Maak het verschil!

Lipton gebruikt thee afkomstig van Rainforest Alliance™ gecertificeerde plantages, ter bescherming van het milieu en ter verbetering van de levenskwaliteit van plantagewerkers en hun familie. Sinds 2015 is alle Lipton thee afkomstig van Rainforest Alliance™ gecertificeerde plantages.

Ethical Tea Partnership

Ook maakt Lipton deel uit van het Ethical Tea Partnership. Hierbij werken ze samen om verbeteringen door te voeren in duurzaamheid, de levenskwaliteit van plantagewerkers en de omgeving waar thee wordt geproduceerd.

Lipton Thee | Thee op kantoor | KoffiePartners

Persoonlijk thee advies

Thee op kantoor! Welke theesoort bij uw bedrijf past is compleet afhankelijk van uw wensen en eisen op het gebied van smaak. Met ons uitgebreide thee assortiment kiest u altijd de beste thee voor uw onderneming. Onze ervaren verkoopmedewerkers adviseren u bovendien graag middels een persoonlijk gesprek, waarin zij samen met u in kaart brengen welke wensen en behoeftes u heeft en welke theesoort hierbij past.

Maak een afspraak

Persoonlijk advies over Lipton thee?

Onze thee experts adviseren u graag!

    Waar kent u ons van?

    Meer informatie over uw vraag    Directie | KoffiePartners