Lipton thee op het werk | KoffiePartners

Lipton thee

Een overheerlijke kop thee!

Thee is naast koffie een heel populaire drank op het werk! Een kop thee is hét rustmoment tijdens de hectiek van een werkdag. Dankzij onze partner Lipton kunnen wij je een heel uitgebreid thee assortiment aanbieden. Met wel 25 verschillende smaken zit er altijd een thee bij die je lekker vindt!

Lipton Feel Good selection | thee op het werk | KoffiePartners

Lipton Feel Good Selection

Proef de nieuwe smaken!

De Lipton Feel Good Selection staat voor betaalbare, kwalitatieve en duurzame thee. Met vele smaken is er altijd een smaak die bij jou past. Voor elk moment van de dag kies je de juiste thee om een moment te vinden van balans, energie, verfrissing of rust.

Een kop groene thee voor balans, earl grey voor nieuwe energie, bosvruchten als verfrissing en rooibos om te relaxen. Welke kies jij?

Bestel in onze webshop
Lipton exclusive selection | thee op het werk | KoffiePartners

Lipton Exclusive Selection

Ontdek de vernieuwde selectie!

De duurzame thee van de Exclusive Selection wordt gemaakt van lange theebladeren in combinatie met echte stukjes fruit en kruiden. In de welbekende pyramidezakjes komen de bladeren en kruiden perfect samen en dat proef je! Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor een unieke gastbeleving.

Wat denk je van een kop heerlijke juicy forest fruit, classic earl grey of green tea mandarin orange thee?

Bestel in onze webshop
Rainforest Alliance | Cento% Nobile

Maak het verschil!

Lipton gebruikt thee afkomstig van Rainforest Alliance™ gecertificeerde plantages, ter bescherming van het milieu en ter verbetering van de levenskwaliteit van plantagewerkers en hun familie. Sinds 2015 is alle Lipton thee afkomstig van Rainforest Alliance™ gecertificeerde plantages.

Ethical Tea Partnership

Ook maakt Lipton deel uit van het Ethical Tea Partnership. Hierbij werken ze samen om verbeteringen door te voeren in duurzaamheid, de levenskwaliteit van plantagewerkers en de omgeving waar thee wordt geproduceerd.

Lipton op kantoor header | KoffiePartners

Persoonlijk thee advies

Thee op kantoor

Welke theesoort bij jouw organisatie past is compleet afhankelijk van je wensen en eisen op het gebied van smaak. Met ons uitgebreide thee assortiment kies je altijd de beste thee voor jouw onderneming. Onze ervaren verkoopmedewerkers adviseren je bovendien graag middels een persoonlijk gesprek, waarin zij samen met je in kaart brengen welke wensen en behoeftes je hebt en welke theesoort hierbij past.

Maak een afspraak

Persoonlijk advies over Lipton thee?

Vul je gegevens in, dan nemen onze thee experts contact met je op.


    Waar ken je ons van?

    Waarover wil je meer weten?
    Directie | KoffiePartners