Offerte vendingmachine | KoffiePartners

Coca-Cola & KoffiePartners

Een verfrissend drankje of een snack om de lekkere trek te stillen kan natuurlijk niet ontbreken in een werkomgeving. Om in deze behoefte te voorzien, werken wij samen met onze partner Coca-Cola. Zij zijn onze partner voor frisdrank- en combi-automaten. En natuurlijk van de ingrediënten die hierin worden aangeboden!

Coca-Cola G-snack plaatsing | KoffiePartners

Vending machine huren

Een verfrissend drankje

Via ons kun je een Coca-Cola vending machine zakelijk huren. Bijvoorbeeld de Small Vendor VDI100 frisdrankautomaat of de Combi Vendor G-snack twee-in-één frisdrank en snoepgoed machine. Zo kunnen jouw collega’s op ieder gewenst moment een koud drankje of lekker tussendoortje kopen. De machines worden altijd voorzien van een muntwisselaar en/of cashless betaalsysteem.

Bekijk alle vending machines

Producten in de vending machine

Je bepaalt zelf welke consumpties je wilt aanbieden in een vending machine. Bijvoorbeeld blikjes Coca-Cola, Fanta, Sprite of petflessen Chaudfontaine rood of blauw. De producten worden via onze eigen bezorgservice bezorgd tot in je keukenkastje.

Bestel ingrediënten in onze webshop

Advies op maat

Heb je interesse in het huren of kopen van een frisdrankautomaat bij jou op het werk? Wij voorzien je graag geheel vrijblijvend van een advies op maat.


    Waar ken je ons van?

    Waarover wil je meer weten?
    Directie | KoffiePartners