Waterboon | KoffiePartners

KoffiePartners & Made Blue

Water is in onze branche heel belangrijk, een kop koffie bestaat namelijk voor 98% uit water. Wereldwijd zijn er nog 771 miljoen mensen die geen toegang hebben tot schoon drinkwater. Ze missen daarmee de basis voor een gezond bestaan. Samen met de Made Blue Foundation zetten wij ons in voor schoon drinkwater voor iedereen! Hoe we dat doen, lees je op deze pagina.

Made Blue logo

Over Made Blue

De foundation investeert in waterprojecten van goede doelen. Daarmee maken ze zoveel mogelijk veilig drinkwater beschikbaar in gebieden waar drinkwater nog ontbreekt. Kenia, Senegal, Ethiopië, Vietnam en Indonesië zijn landen waarin waterprojecten zijn opgezet.

Bezoek de website van Made Blue
Cento espressobonen | Caffè Cento | KoffiePartners

Caffè Cento%

Caffè Cento% is ons exclusieve koffiemerk, gemaakt van de lekkerste Arabica koffiebonen en 100% maatschappelijk verantwoord. Bij elke verkochte doos Caffè Cento% maken wij een bijdrage over aan het goede doel, waarmee zij 1.000 liter schoon drinkwater garanderen in ontwikkelingslanden. In totaal hebben we met Caffè Cento% al 21,5 miljoen liter schoon drinkwater gerealiseerd!

Lees meer over Cento%

Made Blue waterkoeler

Met deze duurzame waterkoeler kies je voor duurzaam, gekoeld water op de zaak en doneer je 1 miljoen liter schoon drinkwater aan ontwikkelingslanden. Daarmee voorzie je 136 mensen van permanente toegang tot schoon water. In jouw bedrijf betekent dat: met één druk op de knop een glas gekoeld water voor jouw medewerkers en bezoekers. Goed voor je medewerkers, je bedrijf én voor de wereld!

Bekijk de Made Blue waterkoeler
Machiel Made Blue

Projecten

Naast structurele donaties via Cento% koffie en de duurzame waterkoeler, zetten wij ook losse projecten op om geld in te zamelen voor waterputprojecten. Zo hebben we bij de Grand Opening van ons pand aan onze relaties gevraagd of zij een donatie willen doen aan het goede doel in plaats van een geschenk meenemen. Ook geven we de oprichters vaak een podium op onze evenementen.

Gedoneerde liters

Dankzij bovenstaande acties hebben wij in totaal voor bijna 21,5 miljoen liter schoon drinkwater gezorgd in ontwikkelingslanden. Deze liters schoon drinkwater zijn nu dankzij de Made Blue Foundation permanent beschikbaar op plekken waar dat het hardst nodig is.

Bekijk het certificaat
Made Blue vierkant

Ook water doneren?

Heb je een goed idee voor een waterproject? Wij staan altijd open voor suggesties, zodat we nog meer liters kunnen doneren. We dragen graag ons steentje bij aan de toename van schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Neem contact met ons op