KoffiePartners & illy

Echte kwaliteit, dat proef je!

KoffiePartners is officiële partner van illy. Met koffie van illy haalt u echte Italiaanse premium kwaliteit naar de werkvloer! Het bedrijf is bekend en gewaardeerd in de vijf continenten om de hoge kwaliteit en de onmiskenbare fluwelen smaak van haar koffie, die iedere dag miljoenen mensen in verrukking brengt in huis, op kantoor & in de horeca.

Bekijk ons illy op het werk concept
illy op het werk | Italiaanse koffiecorner | KoffiePartners

illy op het werk

Hét exclusieve concept van illy & KoffiePartners: illy@work. Hiermee haalt u échte Italiaanse premium koffie voor een scherpe prijs naar de werkvloer. Dit zakelijke illy concept bestaat uit een illy branded koffiemachine, illy koffie, porselein en visuals. Kortom: alles voor een Italiaanse koffiecorner!

Meer weten over illy@work
Illy Classico Espresso 1,5 kg blik| KoffiePartners

De unieke illy blend

De illy blend bestaat uit negen soorten Arabica koffiebonen, die ieder hun eigen aandeel hebben in het eindresultaat. De smaak van illycaffè is te omschrijven als een mix van fluweelzacht, een vleugje zoet, noten, bloemig, fruitig, karamel, geroosterd brood, chocolade en de geur van amandelen en honing. Deze aroma’s blijven perfect behouden onder druk in het welbekende illy blik.

Persoonlijk advies over illy koffie

Wij adviseren u graag over het best passende koffie concept!

    Waar kent u ons van?

    Meer informatie over uw vraag    Directie | KoffiePartners
    espressobonen | KoffiePartners