Cento% Oro espressobonen | KoffiePartners en Made Blue Foundation

Water is de basis van koffie!

Koffie bestaat voor heel groot gedeelte uit water, daarom is de kwaliteit van water essentieel voor de lekkere smaak van een kop koffie. Wij maken daarom gebruik van waterfilters in onze koffiemachines, zodat we de basis van lekkere koffie kunnen waarborgen. Hiervoor werken we samen met BWT, een toonaangevend leverancier van watertechnologie. Dankzij het gefilterde water, smaakt jouw kop koffie beter!

Bestmax waterfilter BWT | KoffiePartners

Waarom een BWT waterfilter?

De meest voorkomende oorzaak van storingen in koffiemachines is kalkaanslag. Daarom werken wij samen met BWT waterfilters, zodat kalkaanslag in onze koffiemachine aanzienlijk wordt verminderd. Dit zorgt voor een langere levensduur van de koffiemachine. Het BWT Bestmax SOFT waterfilter wordt tussen de waterleiding geplaatst, op het punt waar de koffiemachine is aangesloten. Het water krijgt hierdoor een geringere hardheidsgraad. Dat is een goede basis voor een lekkere kop koffie!

Meer informatie over een waterfilter
Waterfilter

Duurzaam water filteren

Jaarlijks vervangen wij het waterfilterpatroon om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Het gebruikte filterpatroon nemen we mee terug en verzamelen we in ons magazijn. Als de box vol is, worden de filterpatronen naar het hoofdkantoor van onze partner gestuurd om daar vervolgens gerecycled en hergebruikt te worden. Hiermee dragen we samen een steentje bij aan het verbeteren van de wereld.

Meer weten?
Water - contact opnemen

Persoonlijk advies

Ga ook voor een koffiemachine met een langere levensduur dankzij een waterfilter. Wil je geadviseerd worden over de koffiemachine die het beste bij jouw organisatie past? Onze koffie experts helpen je graag!

Maak een afspraak!