Pukka theebox voor op het werk | KoffiePartners

Pukka thee

Echte kruidenthee op het werk

Geniet niet alleen thuis, maar nu ook op het werk van de heerlijke kruidencombinaties van Pukka. Dankzij onze samenwerking met Pukka kun jij de theedrinkers bij jou op kantoor compleet in de watten leggen met de meest smaakvolle theemelanges. Zo komen jij en je collega’s gegarandeerd tot rust tijdens een hectische werkdag.

Pukka thee en duurzaamheid | KoffiePartners

Over Pukka

De meest duurzame thee wereldwijd!

Pukka is opgericht door 2 kruidenexperts met als doel om mensen te verbinden met de kracht en schoonheid van de natuur door middel van kruiden. Het merk zet zich in voor een gezonde wereld in alles wat ze doen. Alle kruiden-blends bestaan uit biologisch en duurzaam geteelde ingrediënten en zijn zorgvuldig samengesteld om het welzijn te ondersteunen.

Kom proeven!
Pukka thee op kantoor | KoffiePartners

Kruiden blends

Speciaal voor op de werkvloer!

Alle blends zijn speciaal gekozen om de verschillende behoeften van de consument te ondersteunen. Zo zorgt Pukka ervoor dat medewerkers gedurende de werkdag de verschillende thee smaken kunnen ontdekken. Hierdoor is er voor iedereen op ieder moment van de dag een geschikte kruidenmelange. Wil je ook genieten van deze populaire thee op het werk? Onze thee experts vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Ja, ik wil Pukka op het werk!
Pukka thee geniet moment | KoffiePartners

Persoonlijk thee advies

Thee op kantoor

Welke theesoort bij jouw organisatie past is compleet afhankelijk van je wensen en eisen op het gebied van smaak. Met ons uitgebreide thee assortiment kies je altijd de beste thee voor jouw onderneming. Onze ervaren verkoopmedewerkers adviseren je bovendien graag middels een persoonlijk gesprek, waarin zij samen met je in kaart brengen welke wensen en behoeftes je hebt en welke theesoort hierbij past.

Maak een afspraak

Persoonlijk advies over thee?

Vul je gegevens in, dan nemen onze thee experts contact met je op.


    Waar ken je ons van?

    Waarover wil je meer weten?
    Directie | KoffiePartners