Eversys samenwerking

Eversys & KoffiePartners

Eversys is een van onze espressomachine leveranciers. De Zwitserse kwaliteit machine gecombineerd met het innovatieve e’Barista-systeem maakt Eversys tot een onmisbare koffiemachine in elk bedrijf! De machines hebben een compact formaat en zijn ontwikkeld voor locaties met een hoge productiecapaciteit. Met een Eversys koffiemachine maak je, geheel automatisch, de lekkerste barista-kwaliteit koffie.

Het e’Barista-systeem

Barista-vaardigheden in de machine

Het e’Barista systeem van Eversys voert precies dezelfde handelingen uit als een barista, maar dan volledig geautomatiseerd. Koffie malen, aandrukken, temperatuur controleren, bereiden, melk opschuimen en uitgifte. Dankzij dit systeem zet je met een Eversys koffiemachine dus gegarandeerd, keer op keer de perfecte koffie!

Lees meer over het e’Barista systeem
Eversys E4

Snel, veel espresso’s tegelijk

De Eversys espressomachines zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen, bijvoorbeeld met een uitloop voor 2, 4 of zelfs 6 espresso’s tegelijk! Daarmee kun je perfect inspelen op piekmomenten, zonder af te doen aan de kwaliteit. Je stelt namelijk samen het smaakprofiel en het perfecte koffierecept voor jouw bedrijf op. Het e’Barista-systeem zorgt voor een consistente productie ervan. Altijd de lekkerste koffie gegarandeerd!

Vraag een Eversys offerte op
E'2M Eversys koffiemachine

Eenvoudige bediening

Eversys koffiemachines staan bekend om de eenvoudige bediening. In het duidelijke touchscreen staan heldere keuzes. De simpele iconen maken het touchscreen overzichtelijk. De koffievariaties kun je naar eigen wens programmeren achter de toetsen. Ook is het mogelijk om eigen afbeeldingen in de koffiemachine te plaatsen, wat zorgt voor herkenbaarheid in de koffiecorner!

Laat je adviseren