Bakkie van de baas | De thuiswerkvergoeding voor koffie en thee | KoffiePartners

Bakkie van de baas?

Shoptegoed voor thuiswerkers

Met het bakkie van de baas concept ontvangen medewerkers € 15,- koffie en thee shoptegoed in onze particuliere webshop. Dit dekt de kosten van koffie tijdens het thuiswerken. Maar het concept is niet alleen voor de werknemer interessant, zeker ook voor de werkgever:

 1. Werknemers blij met een koffie shoptegoed (€ 15,- p/m)
 2. Werkgevers volledig ontzorgd tegen lage kosten (€ 10,- p/m)
 3. KoffiePartners faciliteert alles en sponsort mee (€ 5,- p/m)

Thuiswerkvergoeding, waarom?

We zijn (weer) massaal aan het thuiswerken. Dat betekent dat de kostenteller thuis oploopt. Nibud heeft zelfs berekend dat thuiswerken 2 euro per dag kost, waarvan koffie & thee een groot gedeelte in beslag neemt met gemiddeld € 0,70 per dag. Hoe fijn is het dan als medewerker als deze kosten worden gecompenseerd?

Houd uw medewerkers gemotiveerd en beloon ze daarom met een maandelijks koffiebudget!

Meer informatie
Bakkie van de baas | De thuiswerkvergoeding voor koffie en thee | KoffiePartners

Onze unieke thuiswerkvergoeding

Hoe werkt het?

Normaal gesproken heeft u als werkgever volgens het Nibud € 15,- kosten per maand, per medewerker op basis van een fulltime dienstverband. Wij bieden nu aan om hiervan € 5,- per medewerker te vergoeden. Hierdoor kost het u als werkgever nog maar € 10,- per medewerker, per maand. De thuiswerker krijgt dan een shoptegoed van € 15,- per maand om uit te geven in onze webshop. Vervolgens wordt deze bestelling thuisbezorgd bij de medewerkers. U hoeft hier dus niets voor te doen!

Bekijk ons assortiment

Voordelen op een rij

 • Shoptegoed in de vorm van een unieke kortingscode
  Uw thuiswerkers ontvangen een unieke kortingscode t.w.v. € 15,- welke vrij te besteden is in onze particuliere webshop. Deze kortingscode is eenmalig te gebruiken en loopt af aan het einde van de maand. Wanneer deze niet gebruikt is, hoeft u ook niets te betalen.
 • Helder en inzichtelijk
  U ontvangt aan het einde van de maand een overzicht van thuiswerkers die gebruik hebben gemaakt van de koffie & thee thuiswerkvergoeding.
 • Geen onverwachte kosten
  Wij versturen een factuur aan het einde van ieder kwartaal op basis van ons overzicht.
 • Uitgebreid assortiment
  In onze particuliere webshop kunnen uw werknemers eenvoudig koffie, thee, servies, Cup-a-Soup en onderhoudsartikelen voor thuis bestellen.
 • Snel & veilig thuisbezorgd
  Al vanaf € 25,- wordt de bestelling binnen 2 dagen gratis thuisbezorgd door DHL of door onze eigen KoffiePartners bezorgservice. Dus u wordt hierin volledig ontzorgd!
Vraag ons naar de uitgebreide mogelijkheden!

Interesse?

Neem dan contact met ons op. Want wij vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden. Het bakkie van de baas concept is ook mogelijk als u nog geen KoffiePartners klant bent!


  Waar ken je ons van?

  Waarover wil je meer weten?
  Neem contact met ons op | KoffiePartners