KoffiePraat

Datum: 1 september 2021
Leestijd: 3 minuten

Espressobonen | Caffè Cento | KoffiePartners

Nieuwe Cento% uitstraling

Website & Cento huisstijl

Maandag 9 augustus is de nieuwe website van ons eigen koffiemerk Caffè Cento% gelanceerd. Een bijzonder project waar we achter de schermen hard aan hebben gewerkt. In deze KoffiePraat blog vertellen we graag hoe dit bijzondere proces tot stand is gekomen en delen we uiteraard graag het resultaat. Kunt u niet wachten om het resultaat te bekijken?

Bezoek de Cento% website

Over Caffè Cento%

De champagne onder de koffies!

Caffè Cento% is in 2015 bedacht en ontwikkeld door onze eigen barista’s, met als uitgangspunt, 100% perfecte koffie zonder compromissen. Cento% is daarom niet alleen uitzonderlijk van smaak en beleving, maar heeft ook een unieke duurzame positionering. Zo staan we met onze zeven 100% claims altijd garant voor een superieur koffiemoment. Benieuwd hoe?

Ontdek onze zeven 100% claims!

1. Logo en Cento huisstijl

Het klassieke logo van Cento% heeft een kleine update gekregen. Evenals de Cento huisstijl. Hierbij hebben we het traditionele logo zoveel mogelijk behouden.

Bekijk onze nieuwe flyer

3. Aankleding showroom

Ook in onze showroom treft u een mooie presentatie van Cento%. Denk aan een bijzondere eyecatcher en nog meer mogelijkheden om uw zintuigen met Cento% te prikkelen.

Kom langs in onze showroom

4. Smaakprofielen

Om de smaak van onze bijzondere espressobonen melanges nog beter te presenteren hebben wij in samenwerking met onze branderij voor iedere melange een uniek smaakprofiel opgesteld.

Bekijk de smaakprofielen
De botervloot | Caffè Cento | Nieuwe Cento huisstijl

De botervloot

De perfecte locatie!

Uiteraard hoort bij een logo re-fresh een ‘signature’ uitstraling. Voor Cento% zochten we daarom naar de perfecte, klassieke locatie om onze onevenaarbare koffiebeleving tot leven te laten komen. Het monumentale pand ‘De Botervloot’ in Den Haag bleek de perfecte match! Het pand is jarenlang in gebruik geweest als ambassade van het Keizerrijk Japan. Meer weten over deze bijzondere locatie?

Lees meer
Cento koffiemoment | premium espressobonen | KoffiePartners

Klaar voor een superieur koffiemoment?

Enthousiast geworden over Cento%? Kom dan langs in ons Coffee Experience Center in Zwijndrecht en ervaar koffie als nooit te voren. Reeds overtuigd? Bestel dan direct jouw favoriete Cento% melange via onze webshop.

Bestel direct online!

3 zakelijke koffietrends

Geplaatst op 20-09-2023

Wat zijn drie belangrijke koffie trends op dit moment? In deze KoffiePraat lees je er alles over!

Lees meer

Koffie is meer dan alleen een drankje; het is een persoonlijke ervaring. In deze blog laten we je zien hoe je koffie kunt personaliseren op basis van smaakvoorkeuren van je medewerkers.

Lees meer

Koffie op het werk moet lekker zijn. Echter is elke organisatie anders en heeft daardoor ook andere behoeften op het gebied van koffie. Je ziet daarom steeds vaker dat je een koffiemachine modulair kunt opbouwen.

Lees meer