KoffiePraat

Datum: 25 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Cento koffiemeubel close-up | KoffiePartners

Cento% koffiemeubel

Prikkel jouw zintuigen!

Geniet van een fantastische koffiebeleving met ons nieuwe Cento koffiemeubel. Dit meubel is speciaal ontworpen voor de werkvloer en biedt een prachtige totaaloplossing voor een sfeervolle koffiecorner. In deze KoffiePraat blog vertellen we je graag meer over deze nieuwe aanvulling in ons assortiment. Wil je liever het meubel in het echt komen bewonderen? Maak dan direct een afspraak in onze showroom.

Afspraak maken

De ideale koffiemachine voor op het Cento meubel

Een perfect samenspel!

Het meubel is geschikt voor verschillende merken koffiemachines. Wij adviseren voor een optimale koffiebeleving de WMF 1500 S+. Deze luxe koffiemachine heeft een zeer gebruiksvriendelijke bediening en een compact formaat. Bovendien is het mogelijk om 1500 S+ geheel naar wens samen te stellen met het ruime aanbod opties. Wil je meerdere machines op het meubel plaatsen? Geen probleem! Bij het ontwerp hebben wij rekening gehouden met de wens om meerdere machines op het meubel te plaatsen.

Meer over de WMF 1500 S+
Cento meubel | koffiecorner van KoffiePartners

De ontwikkeling van het koffiemeubel

Tot in de perfectie verfijnd

Alle Cento% producten zijn een traktatie voor de zintuigen. Zo ook ons nieuwe Cento koffiemeubel. Elementen zoals hout, marmer & messing geven het meubel een stijlvol karakter en zorgen er gegarandeerd voor dat jouw nieuwe Cento% koffiecorner de blikvanger op kantoor wordt. Tijdens de ontwikkeling is aan ieder detail veel tijd en aandacht besteed. Zo is er allereerst gekozen voor een modulaire indeling waardoor het meubel geschikt is voor iedere ruimte. Daarnaast is er ook gedacht aan onderhoud en gebruiksvriendelijkheid. Daarom is het meubel strak afgewerkt en praktisch ingedeeld, waardoor eenvoudig schoon te houden. Denk hierbij aan een ruimte voor de techniek van de koffiemachine, voor de opslag van ingrediënten en uiteraard voor een afvalbak. Bovendien is op het werkblad een speciale afvalring gecreëerd waardoor je de kast niet hoeft te openen om afval weg te gooien. Kortom, het Cento% koffiemeubel voorziet zowel in stijl als gemak.

Meer weten?

100%

Volledig in stijl

Ons Cento% meubel zou niet 100% compleet zijn, zonder ruimte voor diverse toebehoren zoals: suikersticks, roerstaafjes, bekers en thee. Het meubel beschikt over aparte stalen bakken voor suikersticks en roerstaafjes. Daarnaast is er een speciale stalen bekerdispenser aanwezig en kun je in de lade van het meubel jouw thee opbergen.

Ontdek het Cento% assortiment

Interesse in een Cento% koffiecorner

Ga voor de ultieme koffiebeleving op de werkvloer!

Heb je interesse in ons Cento koffiemeubel of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op. Onze koffie experts vertellen je graag meer over ons Cento% concept. Liever direct komen proeven? Maak dan een afspraak in onze showroom.

Afspraak maken

Combineer Cento% met..

  • + 250 koppen koffie per uur
  • Cappuccino's van barista kwaliteit
  • Compact formaat ( 56 cm breed)
560 x 600 x 713 mm
  • 10-inch touchscreen
  • +110 koppen koffie per uur
  • High tech opties op maat
716 x 325 x 590 mm
  • Jouw eigen logo in de machine
  • +100 koppen koffie per uur
  • 2 koppen koffie tegelijk tappen
771 x 320 x 580 mm

Hoe kies je de juiste koffiemachine?

Geplaatst op 08-06-2022

De juiste koffiemachine kiezen kan behoorlijk uitdagend zijn door de vele soorten. In deze blog geven wij 5 tips die je helpen met kiezen!

Lees meer

Voordat jij en je collega’s kunnen genieten van iets lekkers uit de vendingmachine, moet je nog een paar stappen nemen. Wij vertellen welke!

Lees meer

Ons eigen merk koffiebonen Caffè Cento% is verbonden aan het goede doel Made Blue. Samen realiseren we schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees meer