KoffiePraat

Datum: 7 februari
Leestijd: 2 minuten

Cento New Design | KoffiePartners

Een nieuwe verpakking

Dezelfde vertrouwde smaak

Met trots introduceren wij de nieuwe verpakking van Cento, ons eigen koffiemerk. Vanaf nu hebben onze melanges elk hun eigen unieke en kenmerkende kleur. Deze kleuren dragen niet alleen bij aan de uitstraling van onze koffies, maar maken het ook makkelijker voor onze klanten om hun favoriete melange te herkennen en te genieten van een onvergetelijke koffie-ervaring.

  • Kleur van de verpakkingen (wit, zwart en goud)
  • Nieuw keurmerk (Climate Neutral Certified)
  • Andere doosinhoud (8 verpakkingen in een doos)

Wat is hetzelfde gebleven?

  • De heerlijke smaak van onze koffiemelanges! Open de nieuwe verpakking en ontdek dat de heerlijke geur en smaak van jouw favoriete melange onveranderd is gebleven.
Spreek een koffie expert
Cento melanges vooraanzicht | KoffiePartners

Over de nieuwe Cento verpakking

Wit, zwart en goud

Vanaf nu is de Nobile wit, de Nero zwart en de Oro goud. Hierdoor kun je ze makkelijk uit elkaar houden. Het nieuwe Climate Neutral keurmerk op de verpakking laat zien dat we met Cento bijdragen aan een groenere wereld. Geniet dus met een gerust hart van elke slok koffie. Ook aan de praktische kant hebben we aandacht besteed. Er zitten vanaf nu 8 zakken in plaats van 10 in een doos verpakt. Hierdoor zijn de dozen beter te stapelen. Je kunt de nieuwe Cento verpakkingen vanaf eind januari verwachten. In het kader van duurzaamheid maken we eerst de huidige verpakkingen op, voordat we de nieuwe uitleveren.

Ontdek meer op de Cento website
Cento Nobile zijaanzicht | KoffiePartners

Cento Nobile

Zacht & soepel

Met Cento Nobile ga je voor een boterzachte smaaksensatie van volle chocolade met noten. Nobile is een blend van mild gebrande 100% Arabica bonen waarvan het grootste deel Yellow Bourbon Arabica uit Brazilië. Deze koffiebonen zijn bovendien Climate neutral en Rainforest Alliance gecertificeerd. Vanwege de volle romige afdronk perfect als lungo! Verkrijgbaar in onze zakelijke webshop en in onze particuliere webshop.

Bestel in onze webshop
Cento Nero espressobonen | KoffiePartners

Cento Nero

Krachtig & rond

Geniet van een intense smaakbeleving met Cento Nero, onze meest krachtige koffie. Nero is een melange van 100% Arabica koffiebonen uit Mexico, Peru, Honduras, Guatemala en El Salvador. De koffiebonen zijn volledig afkomstig van Fairtrade en biologische koffieplantages. Deze pittige melange is de perfecte balans tussen zuur en bitter en heeft hierdoor een romig mondgevoel. Dankzij pure chocolade en karamel tinten gecombineerd met een prettige hint van zoethout is deze blend onweerstaanbaar! Nero is donker gebrand en hierdoor perfect voor een espresso of lungo. Verkrijgbaar in onze zakelijke webshop en in onze particuliere webshop.

Bestel in onze webshop
Cento Oro zijaanzicht | KoffiePartners

Cento Oro

Romig & levendig

Laat je verleiden door de volle, verfijnde karamel smaak van onze Cento Oro. Oro volledig Fairtrade en Biologisch, afkomstig uit Mexico, Peru, Honduras, Guatemala en El Salvador. De Oro is mild van smaak en heeft een zacht, romig en elegant mondgevoel. Dankzij smaaktonen met hints van geroosterd brood, karamel en een klein fruitig bittertje komt de smaakbeleving tot een ongekend niveau. Cento Oro is donker gebrand. Perfect voor een smaakvolle espresso of cappuccino! Verkrijgbaar in onze zakelijke webshop en in onze particuliere webshop.

Bestel in onze webshop

De koffiemarkt in beweging

Geplaatst op 03-07-2024

Uitdagingen zoals extreme weersomstandigheden zetten de koffiemarkt onder druk. De productie is fors lager, waardoor de prijs van ruwe koffie stijgt. Wat dit betekent voor de koffie bij jou op het werk lees je in deze KoffiePraat.

Lees meer

Recept Citrus Cold Brew

Geplaatst op 19-06-2024

Nu de zomer is begonnen is het tijd om je koffieroutine op te frissen met een seizoensgebonden twist. Laat de warme dranken achter je en omarm de verrassende smaak van de Citrus Cold Brew.

Lees meer

Koffie kan een echte game-changer zijn bij het stimuleren van creativiteit op de werkvloer. In deze blog gaan we hier dieper op in. Lees je mee?

Lees meer