logo Close Future | Duurzaamheid | CoffeeFresh en KoffiePartners

Coffee Fresh & duurzaamheid

Met de Coffee Fresh groep gaan wij niet voor cijfertjes, wij willen echt impact maken. Net als met onze dienstverlening zeggen wij over duurzaamheid. “Wij maken waar wat wij beloven!” Met Close Future willen wij ons onderscheiden en voor zowel onze medewerkers als klanten duurzaamheid en MVO tastbaar maken.

De vijf MVO pijlers

Klimaat | Close Future | CoffeeFresh & KoffiePartners

1. Klimaat en energie

Wij gaan bewust om met natuurlijke hulpbronnen voor een duurzaam klimaat. Klimaat en energie is een belangrijke MVO pijler. Wij zijn bewust van de ecologische uitdagingen die voor ons liggen en de rol die wij daarbij kunnen vervullen.

Meer lezen over klimaat en energie
Gezondheid | Close Future | CoffeeFresh & KoffiePartners

2. Gezondheid en samenleving

Wij maken een bewuste keuze om de gezondheid en vitaliteit van onze medewerkers en klanten te stimuleren. Onze betrokkenheid levert een positieve bijdrage aan de samenleving. Bij ons staat de mens centraal, daarom vinden wij deze MVO pijler erg belangrijk.

Meer lezen over Gezondheid en samenleving
Mobiliteit | Close Future | CoffeeFresh & KoffiePartners

3. Mobiliteit en service

Wij maken bewuste keuzes om onze mobiliteit en service op een duurzame wijze te verbeteren. Deze MVO pijler mag in onze ogen niet ontbreken, omdat logistiek en service belangrijke onderdelen van onze organisatie zijn.

Meer lezen over Mobiliteit en service
assortiment | Close Future | CoffeeFresh & KoffiePartners

4. Automaten en assortiment

Wij maken bewuste keuzes om onze producten maatschappelijk verantwoord in te kopen en een actieve duurzame ketenpartner te zijn. Onze automaten en ons assortiment is onze corebusiness en dat maakt deze MVO pijler één van de belangrijkste.

Meer lezen over automaten en assortiment

5. Afvalbeheersing

Wij willen ons afval reduceren en uiteindelijk tot een minimum beperken. Afvalscheiding is een belangrijk onderdeel van ons duurzaamheidsbeleid en daarom ook één van onze MVO pijlers.

Meer lezen over afvalbeheersing

Toevoegen en teruggeven

Tot slot vinden wij het als Coffee Fresh groep belangrijk om waarde toe te voegen, maar ook om iets terug te geven! Waarde toevoegen doen wij door kennis te delen. Wij adviseren onze klanten en relaties daarom graag over duurzame koffievoorzieningen. Iets teruggeven doen wij met de Coffee Fresh Foundation. Met deze foundation willen wij bijdragen aan een betere wereld door het steunen van duurzame initiatieven en projecten.

Meer weten over Coffee Fresh en duurzaamheid?