KoffiePartners & coronavirus

Wij streven er naar om onze dienstverlening zo goed mogelijk uit te voeren. Dit betekent dat wij ons uiterste best doen onze klanten op een veilige en verantwoorde wijze te voorzien van koffie. Vanwege het verder verspreid raken van het coronavirus gebeurt dit nu alleen op een aangepaste manier.

Bezorging | Service | Koffie bezorgservice

Bestellingen en bezorging koffie

Onze binnendienst is elke werkdag aanwezig om telefonische bestellingen aan te nemen. Daarnaast kunt u ook in onze webshop producten bestellen. Bestellingen worden door onze bezorging uitgeleverd met extra voorzorgsmaatregelen. Dit betekent dat onze bezorging fysiek contact mijdt en hierdoor goederen, anders dan u van ons gewend bent, niet tot aan uw keukenkastje bezorgt, maar tot achter de voordeur.

Bestelling plaatsen
KoffiePartners ledscherm

Kantoor en showroom

Onze medewerkers staan elke dag telefonisch en per mail voor u klaar. Langskomen in onze showroom is mogelijk, maar wel alleen op afspraak en in klein gezelschap (max. 2 personen). Uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter afstand.

Neem contact met ons op
Waterfilter

Technische dienst bereikbaar

Voor storingen kunt u telefonisch contact opnemen met onze technische dienst. Zij beoordelen per situatie of het noodzakelijk is dat er een monteur wordt gestuurd.

Wij proberen zoveel mogelijk van uw technische vragen telefonisch te beantwoorden.

Neem contact op met onze technische dienst
Zorgverleners ledscherm | KoffiePartners

Speciale hulde aan alle zorgverleners!

Daarnaast willen we via deze weg zorgverlenend Nederland bedanken voor hun inzet. Samen gaan we voor een gezonde toekomst! De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers staat bij KoffiePartners voorop. Daarom nemen wij deze preventieve maatregelen.

Koffiepartners team

Meer informatie?

Voor meer informatie of vragen over de bovenstaande maatregelen kunt u contact met ons opnemen via 078 – 63 10 300 of via info@koffiepartners.nl. Wij staan u graag te woord. Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking!

Direct contact

Koffie kan een echte game-changer zijn bij het stimuleren van creativiteit op de werkvloer. In deze blog gaan we hier dieper op in. Lees je mee?

Lees meer

We zijn blij om vandaag te delen dat wij het mooie Brabantse koffiebedrijf Coffee3 hebben overgenomen! In deze KoffiePraat lees je meer over deze samenwerking.

Lees meer

Iedereen heeft een mening over de koffie op je werk. Wij geven een aantal tips om jouw collega’s tevreden te houden over de koffie op het werk!

Lees meer