KoffiePartners & duurzaamheid

Bij KoffiePartners vinden we het belangrijk om niet alleen over duurzaamheid te praten, maar om er ook echt naar te leven. Wist u bijvoorbeeld dat op onze planeet slechts 9% van onze energie wordt hergebruikt? Dat is zonde en moet naar onze mening echt anders!

 

KoffiePartners experience centrum langs de A16!

De wereld verbeteren begint bij jezelf! Daarom wordt ons pand aan de A16 gevoed door 270 zonnepanelen en hebben wij  geen gas aansluiting meer. Maar ook het ontwerp van ons gebouw en de klimaatinstallaties zijn efficiënt en energiezuinig. De verlichting in ons pand bestaat tot slot volledig uit ledlampen en de lampenkappen in onze showroom zijn gemaakt van koffiedroes!

Maak een afspraak en kom langs!

Duurzame koffie

Bent u al over?

Als ondernemer kunt u vaak met een klein gebaar al een verschil maken. Dit geldt zeker voor koffie! KoffiePartners helpt u hierbij graag. Wij beschikken over verschillende koffiemerken met alle relevante certificering zoals: Fairtrade, Max Mavelaar, UTZ, Rainforest Alliance. Onze topmerken zijn:

Coffee Fresh duurzaam koffieconcept | Duurzaamheid | KoffiePartners

Duurzaam koffieconcept

Naast koffie, kunnen wij nog veel meer leveren om uw duurzame koffievoorziening volledig compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan verse thee, biologisch afbreekbare, CO2 neutrale bekers, bio & fairtrade suiker, houten roerstaafjes en of met FSC geproduceerde koffiemeubels voor uw eigen lounge hoek.

Bekijk onze duurzame koffieconcepten
espressobonen | KoffiePartners

Persoonlijk advies

U kunt direct contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

Waar kent u ons van?

Meer informatie over uw vraag