KoffiePartners & duurzaamheid

Bij KoffiePartners vinden we het belangrijk om niet alleen over duurzaamheid te praten, maar om er ook echt naar te leven. Wij stellen daarom ambiteuze doelen aan de toekomst en proberen met creatieve innovaties zelf het verschil te maken. Door dit te doen willen wij ons onderscheiden en voor zowel onze medewerkers als klanten duurzaamheid en MVO tastbaar maken. 

 

KoffiePartners bedrijfspand met 270 zonnepanelen | Klimaat en energie | Close Future

Ons bedrijfspand

Ons bedrijfspand aan de A16 wordt gevoed door 270 zonnepanelen en wij maken geen gebruik meer van gasaansluiting. De verlichting in ons pand bestaat volledig uit ledlampen. Maar ook het ontwerp van ons gebouw en de klimaatinstallaties zijn efficiënt en energiezuinig. 

Maak een afspraak en kom langs!
Circulaire lampen van karton showroom KoffiePartners | Afvalbeheersing & circulairteit | Close Future

Onze showroom

In onze showroom hebben wij diverse circulaire meubels staan die zijn gemaakt van koffieresidu, zoals: koffie bijzettafels, vergadertafels & lampenkappen. Daarnaast hebben boven onze koffiebar in de showroom, een aantal prachtige lampen hangen die zijn gemaakt van gerecycled karton.

Meer weten over onze circulaire meubels?

Duurzaam koffie assortiment

Maak impact met koffie!

Als ondernemer kunt u vaak met een klein gebaar al een verschil maken. Dit geldt zeker voor koffie! KoffiePartners helpt u hierbij graag. Wij beschikken over verschillende koffiemerken met alle relevante certificering zoals: Fairtrade, Max Havelaar, UTZ, Rainforest Alliance. Onze topmerken zijn:

Duurzaam CoffeeFresh assortiment | Automaten en assortiment | Close Future

Duurzaam koffieconcept

Naast koffie, kunnen wij nog veel meer leveren om uw duurzame koffievoorziening volledig compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan verse thee, biologisch afbreekbare, CO2 neutrale bekers, bio & fairtrade suiker, houten roerstaafjes en of met FSC geproduceerde koffiemeubels voor uw eigen lounge hoek.

Bekijk onze duurzame koffieconcepten
espressobonen | KoffiePartners

Persoonlijk advies

U kunt direct contact met ons opnemen, wij adviseren u graag over een duurzame koffievoorziening.





Waar kent u ons van?

Meer informatie over uw vraag



Directie | KoffiePartners

KoffiePartners Relatiedag 2019

Geplaatst op 05-06-2019

Vrijdag 31 mei was de KoffiePartners relatiedag op de Westeinderplas, Aalsmeer. Wat stond er op het programma? Een gave, actieve dag op de KoffiePartners M32 Catamaran met als afsluiting een gezellige BBQ.

Lees meer

KoffiePartners branded M32 Catamaran

Geplaatst op 07-05-2019

Als u ons op Social media volgt, zal het u vast niet zijn ontgaan. Onze KoffiePartners branded M32 Catamaran. Beter gezegd: 'Onze koffieboot'. Ontdek nu het verhaal erachter!

Lees meer