Koffie & thee | KoffiePartners

Duurzame koffie en thee op de werkvloer?

3 redenen om er beleid op te vormen!

Duurzaamheid is een veel besproken onderwerp op de werkvloer. Maar een duurzaam beleid komt in praktijk vaak lastig tot uiting bij veel organisaties. Zeker als het om consumpties gaat. In deze blog geven wij 3 redenen om te kiezen voor duurzame koffie en thee op de werkvloer.

Liever direct persoonlijk advies?

1. Medewerkers vinden het belangrijk!

de nieuwe norm op de werkvloer!

Uit nationaal onderzoek blijkt dat drie op de vijf Nederlandse medewerkers het belangrijk vindt dat de koffie en thee op het werk duurzaam gecertificeerd is. Dat is maar liefst 62%! Kortom, een duurzaam consumptiebeleid wordt steeds meer gezien als de nieuwe norm. Er is immers meer dan voldoende draagvlak onder medewerkers hiervoor.

Duurzame koffie echt belangrijk | KoffiePraat | KoffiePartners

2. Betere kwaliteit

En dat is te proeven!

Omdat duurzame koffie en thee gecertificeerd is, zijn de kwaliteitsnormen vaak hoger. Evenzeer krijgen duurzame koffieboeren vaak meer ondersteuning in training en ontwikkelingsmogelijkheden om de kwaliteit van hun koffie te verbeteren en waarborgen. Hierdoor is de kwaliteit van duurzame koffie en thee dus vaak beter.

 

Neem contact met ons op!

3. Maak échte impact!

Belangrijk onderdeel van uw MVO beleid!

Tot slot kunnen koffie en thee een essentieel onderdeel van uw totale MVO beleid vormen. Want door op de werkvloer te kiezen voor gecertificeerde koffie en thee, kunt u als bedrijf een grote impact maken. Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Meer weten over impact maken?

Welke koffie drinken ze in Italië?

Geplaatst op 12-08-2022

Italië, het land van de koffie. Maar welke koffie drinken de Italianen zelf? In deze blog gingen we voor je op onderzoek.

Lees meer

Geniet van een fantastische koffiebeleving met ons nieuwe Cento% koffiemeubel.

Lees meer

Hoe kies je de juiste koffiemachine?

Geplaatst op 08-06-2022

De juiste koffiemachine kiezen kan behoorlijk uitdagend zijn door de vele soorten. In deze blog geven wij 5 tips die je helpen met kiezen!

Lees meer