KoffiePartners & duurzaamheid

Eerlijk en goed

Als duurzame koffieleverancier vinden we het belangrijk om niet alleen over duurzaamheid te praten, maar om er ook echt naar te leven. Wij stellen daarom ambitieuze doelen aan de toekomst en proberen met creatieve innovaties zelf het verschil te maken. Bent u benieuwd naar onze duurzame koffie oplossingen? Neem dan direct contact met ons op.

Persoonlijk advies over duurzame koffie?
KoffiePartners bedrijfspand met 270 zonnepanelen | Klimaat en energie | Close Future

Ons bedrijfspand

Een duurzame koffieleverancier zijn, begint bij onszelf.

Ons bedrijfspand aan de A16 wordt gevoed door 270 zonnepanelen en wij maken geen gebruik meer van een gasaansluiting. De verlichting in ons pand bestaat volledig uit ledlampen. Ook het ontwerp van ons gebouw en de klimaatinstallaties zijn efficiënt en energiezuinig. 

Maak een afspraak en kom langs!
Circulaire lampen van karton showroom KoffiePartners | Afvalbeheersing & circulairteit | Close Future

Onze showroom

In onze showroom hebben wij diverse circulaire meubels staan die zijn gemaakt van koffieresidu, zoals: koffie bijzettafels, vergadertafels & lampenkappen. Daarnaast hebben we boven onze koffiebar in de showroom, een aantal prachtige lampen hangen die zijn gemaakt van gerecycled karton. Dat past volledig bij onze duurzame doelstellingen.

Meer weten over onze circulaire meubels?
logo Close Future | Duurzaamheid | CoffeeFresh en KoffiePartners

Close Future

Samen met de Coffee Fresh groep stellen wij  ambitieuze doelen voor een duurzame toekomst. Met Close Future willen wij ons onderscheiden en voor zowel ons personeel als onze klanten duurzaamheid en MVO tastbaar maken.

Ontdek Close Future!
Coffee Fresh duurzaam koffieconcept | KoffiePartners

Duurzaam koffieconcept?

Ga voor het complete plaatje!

Naast koffie, kunnen wij nog veel meer leveren om uw duurzame koffievoorziening volledig compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan verse thee, biologisch afbreekbare en CO2 neutrale bekers. Daarnaast hebben wij ook bio en Fairtrade suiker, bamboe roerstaafjes en FSC geproduceerde koffiemeubels voor uw eigen duurzame koffiecorner.

Bekijk onze duurzame koffie concepten
espressobonen | KoffiePartners

Persoonlijk advies

U kunt direct contact met ons opnemen, wij adviseren u graag over een duurzame koffievoorziening.

  Waar kent u ons van?

  Waarover wilt u meer weten?  Directie | KoffiePartners

  In welke koffie zit de meeste cafeïne?

  Geplaatst op 13-10-2021

  Toe aan een energie boost? Voor veel mensen is koffie het antwoord. Maar in welke koffie zit eigenlijk de hoogste hoeveelheid cafeïne? In deze blog geven wij antwoord op deze veel gestelde vraag.

  Lees meer

  IJskoffie is niet meer weg te denken uit het assortiment. Welke koffie is het meest geschikt om een ijskoffie te bereiden?

  Lees meer