Espressobonen machine

De beste koffiemachine voor uw bedrijf

Waar kunt u op letten?

Welke machine het beste bij uw bedrijf past, is geheel afhankelijk van uw wensen. Onze koffiemachine selector kan helpen bij uw keuze, maar het assortiment koffiemachines is heel groot. Om u verder op weg te helpen in uw keuze voor de beste koffiemachine, hebben we met behulp van onze koffie experts de 5 belangrijkste klantwensen op een rij gezet.

Liever persoonlijk koffieadvies?

De 5 meest voorkomende wensen voor een koffiemachine

Beste koffiemachine | lekkere koffie

1. Lekkere koffie

Een koffiemachine naar uw smaak!

Lekkere koffie is vrij eenvoudig zelf te creëren met deze gouden combinatie: de juiste koffiemachine, met de juiste ingrediënten en de juiste instellingen. Het is hierbij belangrijk dat u goed kijkt welke smaak bij uw bedrijf past. Koffiebonen zijn er namelijk in verschillende varianten en daarmee kan de smaak erg variëren. Van Robusta tot Arabica, van donker tot licht gebrand en van mild tot pittig in smaak.

Gratis smaakadvies?
Koffie voor bedrijven bij KoffiePartners | Ons verhaal

2. Weinig onderhoud

Afgestemd op uw bedrijfsproces

Om langer plezier te hebben van uw koffiemachine, is regelmatig onderhoud belangrijk. Instant koffiemachines hebben het minst onderhoud nodig, maar bonenmachines zijn tegenwoordig ook een stuk eenvoudiger in onderhoud. Zo zijn de meeste bonenmachines vandaag de dag uitgerust met automatische reinigingsprogramma’s.

Tip van koffie expert Dennis:

“Houd het onderhoud van uw koffiemachine regelmatig bij. Bijvoorbeeld door uw bonenmachine elke dag even door te spoelen en bij te vullen. Dit is goed voor het behoud van uw koffiemachine en daardoor heeft u er langer plezier van!”

3. Snelheid

Passend bij uw werkwijze!

Er zijn bedrijven waarbij het belangrijk is dat er snel, veel koffie tegelijk gezet kan worden. Bijvoorbeeld in een productiebedrijf, waar 50 man tegelijk pauze heeft en waarbij iedereen een kop koffie wil drinken. Een instant machine is over het algemeen het snelst, in gemiddeld 7 seconden is uw kop koffie klaar. Ter vergelijking: een bonenmachine heeft gemiddeld 25 seconden nodig om de juiste extractie te krijgen. De juiste extractie zorgt ervoor dat de koffie lekker smaakt.

Redbeans Beanmachine XL | Beste koffiemachine | KoffiePartners
Eversys C2m | espressomachine | Beste koffiemachine | Earth | KoffiePartners
Jura X6 | Beste koffiemachine | KoffiePartners
NESCAFÉ Fusion Compact | Beste koffiemachine | KoffiePartners
Coffee Fresh 1190 | Beste koffiemachine | KoffiePartners
Cento% Koffiemachine | Beste koffiemachine | KoffiePartners

4. Looks

Aanvulling op uw bedrijfsuitstraling

Bij koffie gaat het om meer dan de smaak alleen, het is een beleving. Daarom speelt het uiterlijk van de koffiemachine een belangrijke rol. Als de machine er goed uitziet, heeft dat ook een positief effect op hoe de smaak van koffie wordt ervaren. Op de afbeeldingen hiernaast is te zien dat koffiemachines er in verschillende stijlen zijn: modern, authentiek of een design uitstraling.

Bekijk onze koffiemachines
Beste koffiemachine - prijs | Refurbished koffiemachine | KoffiePartners

5. Goede prijs

Geschikt voor uw budget!

Natuurlijk is ook de prijs een belangrijk aspect bij de keuze voor een koffiemachine. Over het algemeen zijn instant machines goedkoper in aanschaf dan bonenmachines, vanwege de extra techniek.  Belangrijk om te weten is echter dat een koffiemachine helemaal niet duur hoeft te zijn. Zo kunt u ook een koffiemachine huren of kopen, of een nieuwe of refurbished machine aanschaffen.

Bekijk onze refurbished koffiemachines
Persoonlijk advies | KoffiePartners

Veel succes bij het kiezen van de juiste koffiemachine!

Onze koffie experts voorzien u graag van een advies op maat, zodat ook u kunt genieten van écht goede koffie op het werk. Wilt u vrijblijvend van gedachten wisselen over de beste keuze voor uw bedrijf?

Neem dan direct contact met ons op via info@koffiepartners.nl of via 078 – 63 10 300.

We helpen u graag!

Ja, ik wil goede koffie op het werk

De koffiemarkt in beweging

Geplaatst op 03-07-2024

Uitdagingen zoals extreme weersomstandigheden zetten de koffiemarkt onder druk. De productie is fors lager, waardoor de prijs van ruwe koffie stijgt. Wat dit betekent voor de koffie bij jou op het werk lees je in deze KoffiePraat.

Lees meer

Recept Citrus Cold Brew

Geplaatst op 19-06-2024

Nu de zomer is begonnen is het tijd om je koffieroutine op te frissen met een seizoensgebonden twist. Laat de warme dranken achter je en omarm de verrassende smaak van de Citrus Cold Brew.

Lees meer

Koffie kan een echte game-changer zijn bij het stimuleren van creativiteit op de werkvloer. In deze blog gaan we hier dieper op in. Lees je mee?

Lees meer