Mokken GIF

Toon van Driel mokken

Boordevol kantoorhumor

In samenwerking met de bekendste striptekenaar van Nederland hebben wij limited edition kantoorhumor mokken ontwikkeld. Deze exclusieve Toon van Driel mokken zijn vanaf nu beschikbaar! Het ideale cadeau om aan een collega te geven (en om te krijgen!).

You never mok alone | KoffiePartners

1. You never mok alone

De klassieker die iedere harde (thuis)werker nodig heeft! Met deze 425 ml mok vol goede moed en Lee Towers wordt elke werkdag beter! Op zoek naar een origineel cadeau voor een collega? Deze limited edition Toon van Driel mok valt gegarandeerd in de smaak! Natuurlijk ook leuk om lekker voor uzelf te houden.

Direct bestellen
Niet lullen maar vullen mok | KoffiePartners

2. Niet lullen maar vullen

Deze 425 ml mok windt er geen doekjes om. Handig voor die momenten waarop je even ongestoord je werk wilt doen. Of gewoon als stille hint voor die ene collega op de vroege maandagmorgen. ‘Een lekker kopje koffie graag!’

Direct bestellen
T gaat om de inhoud mok | KoffiePartners

3. 't Gaat om de inhoud

Het gaat tenslotte om de inhoud: een lekker kopje koffie of thee. Met maar liefst 425 ml inhoud kun je weer even vooruit. Deze mok is leuk om te geven aan een collega voor wie uiterlijk heel belangrijk is.

Direct bestellen
Nu al blij met de samenwerking mok! | KoffiePartners

4. Bedankt voor de samenwerking

Een nieuwe samenwerking vieren? Doe het met deze unieke Toon van Driel mok, rondom bedrukt met leuke strips. Nu al blij met de samenwerking. Laat staan morgen! Verras een collega, partner of relatie met dit originele cadeau.

Direct bestellen
Webshop koffie bestellen | KoffiePartners

Zakelijk bestellen?

Voeg een beetje humor aan de werkdag toe! Maak er elke ochtend weer een wedstrijdje van wie die dag uit de leukste mok mag drinken. Of geef juist de ‘Niet lullen maar vullen’ mok aan de collega die op maandagochtend maar blijft praten. De mokken zijn beschikbaar in vier verschillende varianten met de welbekende stripfiguren van Toon van Driel. Wees er snel bij, want op=op!

Naar de zakelijke webshop
Verpakking mokken | KoffiePartners

Een unieke verpakking

De kantoorhumor mokken zijn verpakt in een unieke doos, boordevol kantoorhumor grappen van Toon van Driel. De verpakking is al een feestje! Op zoek naar een origineel cadeau voor een jarige collega? Of voor een werkjubileum van een collega? Verras uw collega met een van deze mokken!

Direct kopen
Thuiswerkpakket 1

Geef cadeau met koffie en thee!

Op zoek naar een origineel cadeau voor een collega? Kijk dan eens naar onze koffie en thee giftsets. Verkrijgbaar in verschillende samenstellingen, waaronder een exclusieve Toon van Driel koffiemok, duurzame koffiebonen, 100% plantaardige koffiecapsules én heerlijke thee.

Ontdek alle cadeaupakketten
Toon van Driel met koffiemokken

Toon van Driel

Toon is al meer dan 35 jaar professioneel striptekenaar. Hij is bekend van onder andere FC Knudde en Stamgasten. Deze strips worden dagelijks gepubliceerd in onder andere het AD, de Telegraaf en Nu.nl. Speciaal voor KoffiePartners heeft hij deze mokken met kantoorhumor getekend!