Intratuin

De koffievoorziening van Intratuin

Koffiemachine: Eversys E4’M
Accessoires: Melkkoelers en koppenwarmers
Koffie: Caffè Cento% Oro en Cento% Nero
Belangrijkste wens: Snelheid en groene koffie

Proeftuin Intratuin | KoffiePartners

Een nieuwe proeftuin

Met de verbouwing van het restaurant ‘De Proeftuin’ van Intratuin Hendrik-Ido-Ambacht was het ook tijd om de huidige koffiemachines te vervangen. De Proeftuin kent flinke piekmomenten, waar veel bezoekers tegelijk koffie bestellen. Bij de keuze voor een nieuwe koffiemachine was de capaciteit en efficiency van de machine daarom een belangrijk speerpunt.

Eversys E4M | Compact, veel capaciteit | Klantcase Intratuin | KoffiePartners

De compacte, snelle alleskunner

Naast snelheid, was ook het formaat van de machine belangrijk. De machine moet het liefst vier consumpties tegelijk kunnen bereiden en een compact formaat hebben. Ons advies kwam daarom al snel uit op de Eversys E4’M. Deze machine is slechts 60 cm breed, maar heeft heel veel power (kan vier consumpties tegelijk bereiden). De perfecte match voor Intratuin!

Bekijk de Eversys E'4M
Caffè Cento% | 3 blends | KoffiePartners

Groene koffie

Op de wens voor Fairtrade koffie konden wij goed inspelen met onze eigen blends Caffè Cento% Oro en Cento% Nero. Deze koffie heeft zijn heerlijke smaak te danken aan de hoogste kwaliteit, 100% Arabica koffiebonen. De melanges zijn Fairtrade en Europees biologisch gecertificeerd. Bovendien doen we voor elke verkochte doos Cento% bonen een donatie aan de Made Blue Foundation. Kortom: goed voor jezelf, het milieu en de medemens!

Lees meer over Caffè Cento%

G. Nugteren, bedrijfsleider Hendrik-Ido-Ambacht

De samenwerking met KoffiePartners ervaar ik als prettig. Snel schakelen, goed advies en natuurlijk de lekkere koffie maakt mij een tevreden klant!

espressobonen | KoffiePartners

Ook zo'n mooie koffievoorziening voor jouw bedrijf?

Wij adviseren je graag geheel vrijblijvend! Vul dit formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.


    Waar ken je ons van?

    Waarover wil je meer weten?
    Verkoop | Over KoffiePartners