Bezorging | Service | Koffie bezorgservice

Een kijkje achter de schermen

koffie bezorgen met Dion!

Als u klant van ons bent, is de kans groot dat u hem weleens heeft gezien! Onze altijd vrolijke bezorger Dion! Vandaag gaan we een dagje met hem mee op pad om een indruk te krijgen van zijn werkdag en onze koffie bezorgservice.

Meer weten over onze service?

De werkdag van Dion

Vroeg uit de veren!

De dag begint al vroeg, want rond half 9 stapt Dion in zijn KoffiePartners bezorg bus vol; koffie, goede moed en een goed gevulde broodtrommel (maar liefst zes stuks!).

Het eerste deel van zijn route is gelegen in omgeving Leiden/Delft, waar Dion wekelijks bij onze klanten komt om bestellingen af te leveren. Bij elke klant wordt hij vrolijk begroet en herkent! Een kort praatje, een krabbel en Dion stapt weer op zijn bus.

Want bezorger zijn is aanpoten! Vooral op een warme dag als deze, waarop het maar liefst 27 graden is. Aanpoten? Ja, want Dion levert iedere bestelling netjes af tot in het keukenkastje/ voorraadkast en daar heb je spierballen voor nodig!

Bezorger | KoffiePartners

Over Dion

3 jaar werkzaam bij KoffiePartners

Voordat hij bezorger werd bij KoffiePartners heeft Dion een banketbakkers opleiding gevolgd en was hij werkzaam in een bakkerij. Na een paar jaar in de bakkerij te hebben gewerkt, kwam hij erachter dat hij toch niet helemaal op zijn plek zat.

Toen de vacature als bezorger bij KoffiePartners vrij kwam, sprak hem dat enorm aan. “Ik heb meteen gesolliciteerd en werd eigenlijk binnen een paar dagen uitgenodigd op een gesprek!” Inmiddels is Dion al bijna 3 jaar werkzaam bij KoffiePartners.

Over bezorger zijn bij KoffiePartners

Onderweg is er tijd voor een gesprek, waarin Dion enthousiast vertelt over zijn werk bij KoffiePartners. Het leukste aan zijn werk? “Het contact met onze klanten en weten dat je ze met iedere bestelling weer blij maakt! Ik merk zelfs dat ik bij het lossen voorrang krijg op andere bezorgers/leveranciers, zodra ze het KoffiePartners logo zien! Koffie is natuurlijk hartstikke belangrijk voor bedrijven!”

Dion is samen met zijn collega Stamaties verantwoordelijk voor de bezorgdienst bij KoffiePartners. De werkzaamheden van Dion bestaan uit: routeplanning, nauw schakelen met de verkoop binnendienst, laden, bezorgen, afleveren tot aan het keukenkastje en rapporteren aan de manager verkoopbinnendienst.

Meer weten over onze bezorgservice?

Koffie kan een echte game-changer zijn bij het stimuleren van creativiteit op de werkvloer. In deze blog gaan we hier dieper op in. Lees je mee?

Lees meer

We zijn blij om vandaag te delen dat wij het mooie Brabantse koffiebedrijf Coffee3 hebben overgenomen! In deze KoffiePraat lees je meer over deze samenwerking.

Lees meer

Iedereen heeft een mening over de koffie op je werk. Wij geven een aantal tips om jouw collega’s tevreden te houden over de koffie op het werk!

Lees meer