KoffiePraat

Datum: 2 februari 2022
Leestijd: 3 minuten

WMF 1500 S+ met betaalsysteem | KoffiePartners

Koffiemachine met betaalsysteem

Snel, gemakkelijk en veilig

We krijgen steeds vaker de vraag naar een koffiemachine met betaalsysteem. Hiermee kunnen gebruikers betalen voor een consumptie, zonder dat een medewerker ingezet hoeft te worden. Bijvoorbeeld met behulp van een contactloos betaalsysteem, muntgeld of een bedrijfspas. In deze blog lichten we de mogelijkheden van een koffiemachine met betaalsysteem toe.

Direct persoonlijk advies?

Wanneer kies je voor een betaalsysteem?

Een aantal voorbeelden op een rij!

  • Je bedrijf zit in een verzamelpand en je wilt voorkomen dat andere bedrijven gratis jouw koffie drinken.
  • Je werkt op een school en wilt betaalde koffie aanbieden aan scholieren.
  • Je bent vrijwilliger bij een sportvereniging en je wilt bezoekers een betaald kopje koffie aanbieden zonder dat daar een vrijwilliger voor nodig is.
  • Je koffiemachine komt in een publieke ruimte te staan en je wilt geen personeel inzetten om deze te bedienen.
Iets voor jouw organisatie?
Payter contactloos betaalsysteem | KoffiePartners

Verschillende betaalsystemen

Welk betaalsysteem voor jouw organisatie het beste past, hangt af van de wensen. Want willen jullie u gebruikers de mogelijkheid bieden om met een pinpas te betalen, met een smartphone of met muntgeld?

Contactloos betaalsysteem

Contactloos betalen is snel, gemakkelijk en veilig. Bij dit betaalsysteem kunnen gebruikers de betaling contactloos voldoen, met bijvoorbeeld een pinpas, smartphone of creditcard. Hierbij is het niet nodig om een pincode in te voeren.

Meer informatie aanvragen

Muntsysteem

Gepast betalen is niet nodig, want het systeem beschikt over meerdere wisselbuizen waardoor de automaat niet snel zonder wisselgeld komt te zitten.

Meer informatie aanvragen

Bedrijfspassen

Maken jullie gebruik van bedrijfspassen, bijvoorbeeld voor de toegangspoorten? Het is mogelijk om met deze passen te betalen. Daarnaast kunnen we ook instellen dat de consumpties juist gratis zijn voor personeelsleden.

Meer informatie aanvragen
Etna Dorado Medium | KoffiePartners
Aequator Mexico | Koffiemachine voor op kantoor | KoffiePartners
WMF 1500 S+ | KoffiePartners
Meer weten over een koffiemachine met betaalsysteem? | KoffiePartners

Meer weten over een koffiemachine met betaalsysteem?

We adviseren je graag!

Op de meeste koffiemachines en op de meeste locaties werkt een betaalsysteem naar behoren. Maar het is wel belangrijk dat er een goede internetverbinding aanwezig is en dat de firewall het systeem toelaat. Hierove kunnen onze adviseurs je meer vertellen.

Spreek een expert

Er is een toenemende behoefte in de zakelijke markt naar andere koffieconsumpties. We willen meer variatie, smaak en beleving! In deze blog bespreken we de 3 meest populaire koffie consumptietrends van dit moment.

Lees meer

Als je een heerlijk kopje koffie op het werk wilt zonder al te veel gedoe, dan zijn WMF volautomatische koffiemachines een uitstekende optie.

Lees meer

Aan de slag met duurzaamheid? Gebruik deze handige tips om jouw bedrijf verder te verduurzamen op het gebied van koffie.

Lees meer