Koffie kopje | Proefplaatsing

KoffiePartners huisstijl is vernieuwd

Alles over onze nieuwe uitstraling

Zoals u wellicht is op gevallen, hebben wij bij KoffiePartners de afgelopen tijd niet stil gezeten. Er is namelijk nogal wat veranderd aan onze KoffiePartners huisstijl en daarom is het tijd voor een update. Onder het genot van een kopje koffie nemen we graag de grootste veranderingen met u door.

Meer weten?

Opvallen, hoe doen wij dat?

Wij zijn verhuisd naar een nieuwe super gave zichtlocatie langs de A16 op het industrieterrein Bakestein te Zwijndrecht. Met de wetenschap dat meer dan 100.000 automobilisten dagelijks je pand passeren, moet je natuurlijk iets opvallends doen met de garantie op: ‘trek in koffie!’ Wij kozen voor: een 40m2 grote led screen op 20 meter afstand van de snelweg, een opvallende glazen showroom met vide en een prachtige geurslinger als middelpunt van ons pand.

Led screen

niet te missen!

Met ons led screen bieden wij onze partners de mogelijkheid tot opvallende communicatie en presentatie. Ons 40m2 grote led screen is volledig in eigen beheer. Benieuwd naar de advertentiemogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact met ons op

Koffie experience centrum langs de A16!

De architectuur van ons nieuwe pand is ontworpen door RoosRos Architecten en geïnspireerd op een koffieboon. De koffiebruine kleur afgewisseld met ‘latte’ kleurstellingen en de ronde vormen zijn uniek en opvallend. Daarnaast voeden 270 zonnepanelen ons bedrijf én de stroom voor het 40m2 grote led screen. De energie die we niet verbruiken wordt opgeslagen in de Tesla Powerwall voor later hergebruik.

Geurslinger

Geur als middelpunt!

Het middelpunt van onze nieuwe showroom is onze 2 x 60 meter lange geurslinger. Deze geurslinger symboliseert de geur en aroma van koffie & neemt u mee door verschillende koffiewerelden van onze premium merken. Rondom de bar zijn vijf design meubels gesitueerd waarop onze merken worden gepresenteerd. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Kom gerust langs voor een kopje koffie!

Nieuwe huisstijl

Naast dat we uit ons ‘jasje’ groeiden, vonden we het ook tijd voor een nieuw jasje. Ons nieuwe logo en onze nieuwe KoffiePartners huisstijl is in lijn met de laatste trends en geïnspireerd op waar wij voor staan als onderneming.

  • No nonsens
  • Modern
  • Duidelijk en betrouwbaar
  • Uniek
  • Vriendelijk

Onze Caffè Cento% melanges zijn in een nieuw jasje gestoken. Ontdek in deze KoffiePraat de metamorfose van jouw favoriete Cento blend.

Lees meer

Recept: Affogato

Geplaatst op 31-01-2024

Een heerlijk Italiaans dessert met slechts twee ingrediënten: espresso en vanille ijs. Een gouden duo als je het ons vraagt. Wij maakten een variant met speculoos!

Lees meer

5 meest gelezen blogs in 2023

Geplaatst op 17-01-2024

Het nieuwe jaar is inmiddels van start, maar wij blikken nog een keer terug naar 2023. In dit artikel nemen we jullie graag mee in de best gelezen blogs van vorig jaar. Zo ben je in één keer op de hoogte van alle populaire topics.

Lees meer