KoffiePartners M32 Catamaran

Het verhaal achter onze M32 KoffiePartners Catamaran

Snelheid, kwaliteit en passie!

Als u ons op Social media volgt, zal het u vast niet zijn ontgaan. Onze KoffiePartners M32 Catamaran. Beter gezegd: ‘Onze koffieboot’. Deze boot symboliseert in 1 keer waar wij als bedrijf voor staan. Namelijk: Snelheid, kwaliteit & passie! In deze KoffiePraat editie vertellen we je graag meer over het verhaal erachter.

Meer weten over ons DNA?

Water

Water, belangrijkste ingrediënt van koffie! Naast dat water verbindt, hebben we er zelf ook veel mee! Zo zijn we trotse sponsor van Olympisch zeiler Pieter-Jan Postma, doneren wij jaarlijks één miljoen liter schoon drinkwater aan Made Blue Foundation en is onze directeur Bart een fanatiek watersporter. Wilt u meer weten over onze relatie met water? Onze koffie experts vertellen u er graag meer over.

Meer weten?
Sponsor olympisch zeiler Pieter-Jan Postma | KoffiePartners

Pieter-Jan Postma: olympisch zeiler!

De KoffiePartners Catamaran is eigendom van Olympische zeiler Pieter-Jan Postma. Naast dat wij hem als bedrijf met heel veel trots sponsoren is Pieter-Jan ook een persoonlijke vriend van KoffiePartners. Pieter-Jan heeft inmiddels al drie keer deelgenomen aan de Olympische spelen. Hij is een slimme, breed georiënteerde, geïnteresseerde professionele topsporter met een enorme drive en passie waardoor hij perfect bij onze bedrijfsmentaliteit past.

KoffiePartners M32 Catamaran

Relaties

Eind mei 2019 krijgen een aantal relaties de gelegenheid mee te varen op de M32 KoffiePartners Catamaran op de Westeinder in Aalsmeer. Wilt u meer weten over dit event of deelt u onze passie voor koffie en zeilen, neem dan contact met ons op! Wij nemen u graag mee op avontuur.

Neem contact met ons op

Werken als monteur in de koffiebranche

Geplaatst op 29-11-2023

Wat maakt werken als monteur in de koffiebranche leuk? Je drinkt natuurlijk altijd lekkere koffie! Maar er zijn nog meer redenen die dit werk zo leuk maken. Lees je mee?

Lees meer

Een nieuwe koffiemachine uitzoeken voor jouw bedrijf, waar begin je? In deze KoffiePraat delen wij 3 praktische tips waar je op kunt letten bij het selecteren van een koffiemachine en koffieleverancier. Proef je de koffie uit je nieuwe koffiemachine al bijna?

Lees meer

3 zakelijke koffietrends

Geplaatst op 20-09-2023

Wat zijn drie belangrijke koffie trends op dit moment? In deze KoffiePraat lees je er alles over!

Lees meer