KoffiePraat

6 mei 2019

Als u ons op Social media volgt, zal het u vast niet zijn ontgaan. Onze KoffiePartners branded M32 Catamaran. Beter gezegd: ‘Onze koffieboot’. Deze boot symboliseert in 1x waar wij als bedrijf voor staan. Namelijk: Snelheid, kwaliteit & passie! In deze KoffiePraat editie vertellen we je graag meer over het verhaal erachter!

Water
Water, belangrijkste ingrediënt van koffie! Naast dat water verbindt, hebben we er zelf ook veel mee! Zo zijn we trotse sponsor van Olympisch zeiler Pieter-Jan Postma, doneren wij jaarlijks één miljoen liter schoon drinkwater aan Made Blue Foundation en is onze directeur Bart een fanatiek watersporter.

Sponsor olympisch zeiler Pieter-Jan Postma | KoffiePartners

Pieter-Jan Postma: olympisch zeiler!

De KoffiePartners Catamaran is eigendom van Olympische zeiler Pieter-Jan Postma. Naast dat wij hem als bedrijf met heel veel trots sponsoren is Pieter-Jan ook een persoonlijke vriend van KoffiePartners. Pieter-Jan heeft inmiddels al drie keer deelgenomen aan de Olympische spelen. Hij is een slimme, breed georiënteerde, geïnteresseerde professionele topsporter met een enorme drive en passie waardoor hij perfect bij onze bedrijfsmentaliteit past.

Zeilen relaties KoffiePartners M32 Catamaran

Relaties

Eind mei 2019 krijgen een aantal relaties de gelegenheid mee te varen op de M32 KoffiePartners catamaran op de Westeinder in Aalsmeer. Wilt u meer weten over dit event of deelt u onze passie voor koffie en zeilen, neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op

Fairtradeweek voorjaar 2019

Geplaatst op 03-05-2019

Deze week gaat de Fairtrade week weer van start. Tijdens deze landelijke campagne week van Max Havelaar besteden we extra veel aandacht aan onze duurzaam gecertificeerde producten.

Lees meer

Grand Opening

Geplaatst op 06-02-2019

Vrijdag 1 februari 2019 vierden wij de Grand Opening van ons nieuwe bedrijfspand in Zwijndrecht!

Lees meer