KoffiePraat

Datum: 4 augustus 2021
Leestijd: 3 minuten

NESCAFÉ Single Origin bonen | Ecologische omstandigheden

De unieke smaak van..

Het komt vaak voor dat een koffiemelange bestaat uit een combinatie van koffiebonen uit meerdere landen. Maar zoals de naam van deze NESCAFÉ single origin koffiebonen al doet vermoeden, zijn deze bonen afkomstig uit slechts één land. Daardoor zijn ecologische omstandigheden zoals neerslag, zonuren en de bodem allesbepalend voor de unieke smaak.

Kom proeven in ons Coffee Experience Center

NESCAFÉ single origin koffiebonen

Duurzaam geproduceerd, zorgvuldig geselecteerd en van de hoogste kwaliteit

NESCAFÉ single origin Brasile | KoffiePartners

NESCAFÉ Single Origin Brasile

Intense koffie met een fruitig karakter

Deze 100% Arabica koffiebonen zijn in Brazilië geteeld volgens de hoogste ethische normen. Daarom mag deze koffiemelange het Fairtrade logo dragen. Deze bonen zijn medium gebrand en perfect voor een intense espresso of een latte macchiato. U proeft tonen van fruit en amandel.

Geroosterd: ●●●●●●○○○○
Fruit: ●●●●●●○○○○
Intensiteit: ●●●●●●●○○○
Amandel: ●●○○○○○○○○

Michel Rip | Certified Master Barista

Michel Rip

National Account Manager Nestlé Professional B&I & Certified Master Barista

Ik ben betrokken geweest bij diverse proefsessies bedoeld om de smaak van onze single origin NESCAFÉ Brasile te perfectioneren. Dankzij de medium roast van deze koffiebonen zijn de smaaktonen van fruit en amandel mooi in balans. Als espresso zou ik de koffie omschrijven als zeer rijk van smaak, net als een bonbon! Als lungo, cappuccino of een macchiato komen de complexe aroma’s van de koffie ook goed naar voren en proef je haast de passie en toewijding van de koffieboeren. Bovendien is de NESCAFÉ Brasile Fairtrade gecertificeerd en geniet je met deze bonen dus van elk koffiemoment op een verantwoorde manier.

NESCAFÉ single origin Perú | KoffiePartners

NESCAFÉ Single Origin Perú

Aromatisch en krachtig van smaak

De uit Perú afkomstige koffiebonen bestaan voor 100% uit Arabica en zijn geteeld met alle aandacht voor het naleven van de hoogste ecologische normen. Daarom dragen ze het Rainforest Alliance en Biologisch keurmerk. Deze bonen zijn medium gebrand en geschikt voor een heerlijke espresso of latte macchiato met tonen van fruit.

Geroosterd: ●●●●●○○○○○
Fruit: ●●●●●●○○○○
Intensiteit: ●●●●●●●○○○
Aroma: ●●●●●●●●◐○

Bestel in onze webshop
Vrijblijvend koffie advies? | KoffiePartners

Vrijblijvend koffieadvies ontvangen?

Onze koffie experts vertellen u graag meer over de best passende koffie voor uw bedrijf. Want bij KoffiePartners bieden wij alle A-merken onder één dak. Daarmee bent u verzekerd van de beste koffie voor uw bedrijf! Wij nodigen u van harte uit om te komen proeven in onze showroom. Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraakdan geniet u binnenkort ook van de lekkerste koffie op het werk.

Laat u adviseren

Koffie kan een echte game-changer zijn bij het stimuleren van creativiteit op de werkvloer. In deze blog gaan we hier dieper op in. Lees je mee?

Lees meer

We zijn blij om vandaag te delen dat wij het mooie Brabantse koffiebedrijf Coffee3 hebben overgenomen! In deze KoffiePraat lees je meer over deze samenwerking.

Lees meer

Iedereen heeft een mening over de koffie op je werk. Wij geven een aantal tips om jouw collega’s tevreden te houden over de koffie op het werk!

Lees meer