Koffie bestellen bij KoffiePartners is snel en eenvoudig met ons online bestelportaal. In dit portaal kunt u gemakkelijk uw producten bestellen. Om gebruik te maken van onze webshop krijgt u van ons als klant een persoonlijke inlog. Heeft u deze nog niet of wenst u deze te ontvangen? Neem dan contact op met onze binnendienst, zodat u ook eenvoudig online koffie kunt bestellen.

Ga naar onze webshop 078-6310300

Aangepaste openingstijden

Op feestdagen is ons kantoor gesloten.

Orderverwerking en levering is zodoende niet mogelijk op deze dagen. Gelieve hier rekening mee te houden bij uw bestelling.

 • Gesloten op vrijdag 10 april (Goede vrijdag)
 • Gesloten op maandag 13 april (tweede Paasdag)

Natuurlijk staan wij op alle andere dagen graag voor u klaar!

Belangrijke maatregelen coronavirus

Vanwege het steeds verder verspreid raken van het coronavirus zijn wij genoodzaakt preventieve maatregelen te nemen.

 • Bestellingen en bezorging
  Onze binnendienst is aanwezig om telefonische bestellingen aan te nemen. Daarnaast kunt u ook in onze webshop producten bestellen. Bestellingen worden door onze bezorging uitgeleverd met extra voorzorgsmaatregelen. Dit betekent dat onze bezorging fysiek contact mijdt en hierdoor goederen, anders dan u van ons gewend bent, niet tot aan het keukenkastje bezorgt, maar tot achter de voordeur.
 • Showroom gesloten, kantoor beperkt open
  Naar aanleiding van de meest recente richtlijnen van de regering met betrekking tot het coronavirus sluit KoffiePartners vanaf 16 maart haar showroom in Zwijndrecht. Helaas heeft dat tot gevolg dat wij geen bezoek in onze showroom kunnen ontvangen. Wel zijn wij telefonisch of per email bereikbaar. Op ons kantoor is een beperkte bezetting aanwezig.
 • Technische dienst bereikbaar
  Voor storingen en onderhoud kunt u telefonisch contact opnemen met onze Technische dienst. Zij beoordelen per situatie of het noodzakelijk is dat er een monteur wordt gestuurd.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de bovenstaande maatregelen kunt u contact met ons opnemen via 078 – 63 10 300 of via info@koffiepartners.nl. Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking!

Neem contact met ons op!

Heeft u nog geen login?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Waar kent u ons van?

Meer informatie over uw vraagPersoonlijk advies | Ons team | KoffiePartners