Alles om uw koffiecorner compleet te maken! In ons assortiment vindt u betrouwbare koffiemachines, de lekkerste A-merken koffie, een uitgebreid randassortiment en persoonlijke service. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Ontdek hieronder ons uitgebreide aanbod & vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Naar de webshop
illy op het werk | Italiaanse koffiecorner | KoffiePartners

Voor welk totaalconcept kiest u?

Elke koffiemachine is anders, maar ook elk bedrijf is anders. Welke koffiemachine dus het beste in uw koffiecorner past, hangt volledig af van uw wensen. Wel hebben we vier thema’s geselecteerd, waarmee u alvast inspiratie kunt opdoen voor een nieuw koffieconcept. Is duurzame koffie een grote wens of kiest u liever voor snelheid en efficiency? Laat u inspireren of neem contact met ons op als u liever direct persoonlijk advies wilt.

Bekijk alle totaalconcepten
Persoonlijke service | KoffiePartners

Service

Want hoe goed onze producten ook zijn, onze mensen maken het verschil!

Bij KoffiePartners vinden wij het belangrijk dat u als klant op onze producten kunt vertrouwen. Onze service stopt daarom niet bij de plaatsing van de koffiemachine. Mocht uw machine onverhoopt toch een storing aangeven, dan wordt u persoonlijk te woord gestaan door een van onze collega’s. Wij streven er naar om binnen 4 uur op locatie te zijn om het probleem te verhelpen. Want wij snappen dat een werkdag zonder koffie geen optie is!

Lees meer over onze service