Water is de basis van koffie!

Koffie bestaat voor heel groot gedeelte uit water, daarom is de kwaliteit van water essentieel voor de lekkere smaak van een kop koffie. Wij maken daarom gebruik van waterfilters in onze koffiemachines, zodat we de basis van lekkere koffie kunnen waarborgen. Hiervoor werken we samen met BWT, een toonaangevend leverancier van watertechnologie. Dankzij het gefilterde water, smaakt uw kop koffie beter!

Bestmax waterfilter BWT

Waarom een BWT waterfilter?

De meest voorkomende oorzaak van storingen in koffiemachines is kalkaanslag. Daarom werken wij graag met BWT waterfilters, zodat kalkaanslag in koffiemachines aanzienlijk wordt verminderd. Dit zorgt er namelijk voor dat de koffiemachine een langere levensduur heeft.

Meer informatie over een waterfilter

Het BWT Bestmax SOFT waterfilter wordt tussen de waterleiding geplaatst, op het punt waar de koffiemachine is aangesloten. Het water krijgt hierdoor een geringere hardheidsgraad. Dat is een goede basis voor een lekkere kop koffie!

Waterfilter

Duurzaam water filteren

Jaarlijks vervangen wij het waterfilterpatroon om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Het gebruikte filterpatroon nemen we mee terug en verzamelen we in ons magazijn. Als de box vol is, worden de filterpatronen naar het hoofdkantoor van onze partner gestuurd om daar vervolgens gerecycled en hergebruikt te worden. Hiermee dragen we samen een steentje bij aan het verbeteren van de wereld.

Maak een afspraak!

De perfecte espresso met BWT

Water - contact opnemen

Persoonlijk advies

Ga ook voor een koffiemachine met een langere levensduur dankzij een waterfilter. Wilt u een persoonlijk advies over de koffiemachine die het beste bij u past? Onze koffie experts helpen u graag!

Maak een afspraak!