KoffiePartners & NESCAFÉ

Zoveel mensen, zoveel smaken.

Koffie is steeds meer een verbindende factor op de werkvloer. Het drinken van een kop koffie is verbonden met de fijne momenten in ons leven. Zo is er een NESCAFÉ voor ieder moment van de dag.

Meer weten over NESCAFÉ

NESCAFÉ en uw organisatie

NESCAFÉ begrijpt precies wat uw organisatie nodig heeft. Ook zijn onze ingrediënten, machines en service perfect op elkaar afgestemd. NESCAFÉ is de partner van werkend Nederland en levert al tientallen jaren koffieconcepten aan alle soorten branches, van kantoren tot aan ziekenhuizen. Door het diverse aanbod zit er voor iedereen wat bij, of uw voorkeur nu uitgaat naar instantkoffie of juist vers gebrande bonen. Dit betekent in de praktijk dat u de beste koffie ingrediënten duurzaam geproduceerd krijgt. Daarnaast kunt u kiezen uit een brede range aan flexibele en betrouwbare koffiemachines en heeft u de persoonlijke service van KoffiePartners altijd dichtbij.

Duurzame koffie op NESCAFÉ plantage | Duurzame koffieleverancier | Koffiepartners

NESCAFÉ Grown Respectfully

Goede koffie begint bij de oorsprong!

NESCAFÉ is het grootste koffiemerk ter wereld waarbij elke seconde er wereldwijd maar liefst 5.500 koppen koffie worden gedronken. We hechten er dan ook belang aan dat de koffie en cacao worden geproduceerd met respect voor zowel mens als milieu.

Een beter leven voor koffieboeren en een betere kwaliteit koffie – dat is het doel van Grown Respectfully. Om dit te realiseren, werken wij samen met koffieboeren en partners als Rainforest Alliance, het Sustainable Agriculture Network (SAN), en de Common Code for the Coffee Community (4C) om te zorgen dat koffieliefhebbers kunnen genieten van hun favoriete koffie. Nu en in de toekomst.

espressobonen | KoffiePartners