KoffiePraat

Datum: 19 maart
Leestijd: 3 minuten

Marc Bozon en Bart Brouwer | KoffiePartners neemt Coffee3 over!

Overname Coffee3 door KoffiePartners

Nóg meer koffie waar je blij van wordt!

We zijn blij om vandaag te delen dat KoffiePartners het mooie Brabantse koffiebedrijf Coffee3 heeft overgenomen en dat beide bedrijven gaan samenwerken. Deze strategische stap sluit aan bij de visie van de KoffiePartners Groep om te blijven groeien als een vooraanstaande B2B-koffieleverancier met meerdere vestigingen in Nederland.

Bekijk de website van Coffee3
Bart Brouwer | KoffiePartners neemt Coffee3 over!

Over deze strategische stap

Onze visie op de toekomst

Beide organisaties zijn actief in het leveren van koffie, koffiemachines en technische service aan zakelijke klanten in Nederland.

KoffiePartners opereert vanuit Zwijndrecht en Coffee3 vanuit Udenhout. Vanaf 2025 zal KoffiePartners een meer prominente rol gaan spelen in het bedrijfsbeleid van Coffee3.

Bart Brouwer, CEO van de KoffiePartners Groep, benadrukt:

“Deze samenwerking resulteert in een grotere organisatie, met een uitgebreider klantenbestand, een breder scala aan producten en een betere landelijke aanwezigheid. Dit stelt ons in staat om meer te investeren in de groeimogelijkheden voor ons personeel, innovatie en de ontwikkeling van nieuwe koffieconcepten voor onze klanten.”

Meer weten?
Koffie kopje | Proefplaatsing

Op naar de toekomst

Wij hebben er zin in!

Als KoffiePartners Groep bieden wij een uitgebreid assortiment aan koffie en koffiemachines van gerenommeerde A-merken, waaronder Douwe Egberts, Nestlé, illy, Redbeans, Franke, Eversys, ETNA , WMF, Bravilor en JURA. Daarnaast leveren we ook onze eigen koffiemerken Coffee Fresh en Caffè Cento%. Hierdoor kunnen wij aan alle wensen op het gebied van warme en koude dranken voldoen.

Voor alle correspondentie en vragen met betrekking tot de overname van Coffee3 kun je contact met ons opnemen via marketing@koffiepartners.nl of telefonisch via 078 – 63 10 300.

Mail onze marketingafdeling

De koffiemarkt in beweging

Geplaatst op 03-07-2024

Uitdagingen zoals extreme weersomstandigheden zetten de koffiemarkt onder druk. De productie is fors lager, waardoor de prijs van ruwe koffie stijgt. Wat dit betekent voor de koffie bij jou op het werk lees je in deze KoffiePraat.

Lees meer

Recept Citrus Cold Brew

Geplaatst op 19-06-2024

Nu de zomer is begonnen is het tijd om je koffieroutine op te frissen met een seizoensgebonden twist. Laat de warme dranken achter je en omarm de verrassende smaak van de Citrus Cold Brew.

Lees meer

Koffie kan een echte game-changer zijn bij het stimuleren van creativiteit op de werkvloer. In deze blog gaan we hier dieper op in. Lees je mee?

Lees meer