69F Persico | KoffiePartners zeilboot

69F zeilboot

De 69F vliegende monohull is een high performance race zeilboot die door de vleugels (‘foils’) niet door het water, maar boven het water vliegt. Het KoffiePartners team heeft met deze boot ongekende snelheden gevaren van meer dan 55 km/uur! Deze boot wordt gevaren door Olympisch zeiler Pieter-Jan Postma, Stijn Uijthoven en onze directeur Bart Brouwer. Daarnaast traint Pieter- Jan onze nationale zeiltalenten < 25 jaar om hen te laten schitteren op de Olympische Spelen en de Youth Americas Cup in Nieuw-Zeeland.

Cento% koffie | 69F Persico | KoffiePartners

Snel & vooruitstrevend

Deze supersnelle, high tech boot is volledig uit carbon opgebouwd. Alles op deze boot is in te stellen naar gelang de omstandigheden. Natuurlijk de stand van de zeilen maar vooral ook de hoogte van de zwaarden en de trim van de vleugels. Teamspirit maakt de kans op succes groter en dat is ook precies de parallel met KoffiePartners: snel, vooruitstrevend, samenspel, innovatief en de drive om de beste en de snelste te willen zijn.

Espressobonen koffie | KoffiePartners

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze supersnelle zeilboot, of over KoffiePartners? We adviseren u graag vrijblijvend over de beste koffiemachine voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op, we staan u graag te woord.

Neem contact met ons op