Thuiswerken met koffie en thee

Thuis aan het werk?

We zijn (weer) massaal aan het thuiswerken. Dat betekent dat de teller thuis oploopt als het gaat om kosten voor elektriciteit, water, gas, toiletpapier en koffie en thee. De Rijksoverheid heeft besloten om ambtenaren jaarlijks 363 euro thuiswerkvergoeding te geven. Sommige andere bedrijven volgen dit voorbeeld al.

Beloon uw thuiswerkers

Thuiswerkvergoeding

Bepaalde kosten, zoals reiskosten, vallen weg door het thuiswerken. Daardoor kan het zijn dat er ruimte is voor een ‘thuiswerkvergoeding’. Dit kan een bepaald budget zijn dat de medewerker kan gebruiken om te investeren in de thuiswerkplek, maar dat kan natuurlijk ook besteed worden in de vorm van een kleinigheidje om uw medewerkers een hart onder de riem te steken.

Thuiswerken met koffie | KoffiePartners

Zet uw medewerkers in het zonnetje!

Thuiswerkers bedankt!

Nibud heeft berekend dat thuiswerken 2 euro per dag kost, waarvan koffie een groot gedeelte in beslag neemt met gemiddeld 0,70 euro per dag. Hoe leuk is het dan als medewerker om een praktisch én lekker cadeau te ontvangen dat deze kosten compenseert? Daarom hebben wij thuiswerkpakketten samengesteld: 6 verschillende luxe koffie & thee giftsets waarmee u uw personeel beloont voor het harde thuiswerken de afgelopen maanden.

Bekijk hoe u uw medewerkers kunt verrassen
Thuiswerkpakket 5: thuiskantoor luxe | KoffiePartners
Pakket 6 Aequinox machines met Jones Brothers capsules

Koffiepakket, inclusief capsulemachine

Capsulemachines zijn thuis erg populair. U vindt bij ons twee verschillende capsulemachines. In het ene pakket kiest u voor een illy M1 Mitaca capsulemachine met bijpassende illy MPS capsules. Het andere pakket bestaat uit een hoogwaardige Nespresso-compatible capsulemachine met de duurzame koffiecapsules van Jones Brothers Coffee!

Bekijk deze koffiepakketten

Met de stijgende energieprijzen houdt het ons allemaal bezig: ‘Hoe kan ik besparen op mijn energieverbruik?’ In deze blog geven we je 5 handige tips.

Lees meer

5 meest gelezen blogs in 2022

Geplaatst op 11-01-2023

Welke blogs zijn het vaakst gelezen in 2022? Laat je inspireren door de vijf meest gelezen blogs van het afgelopen jaar.

Lees meer

Espressobonen, instant, filter, freshbrew, filterkoffie, capsules en liquid koffie. Wij hebben de voor- en nadelen per type koffiemachine voor je op een rijtje gezet.

Lees meer