KoffiePraat

Datum: 18 oktober
Leestijd: 2 minuten

Tips voor een nieuwe koffiemachine | KoffiePraat

Een koffiemachine aanschaffen

Waar kun je op letten?

Een nieuwe koffiemachine uitzoeken voor jouw bedrijf, waar begin je? In deze KoffiePraat delen wij 3 praktische tips voor een nieuwe koffiemachine. Na het lezen van deze blog weet je waar je op kunt letten bij het selecteren van een koffieleverancier. Hopelijk wordt je zoektocht hierdoor een stukje eenvoudiger. Nog even wat voorwerk en dan kun je genieten van een lekkere kop koffie uit je nieuwe koffiemachine. Proef je hem al bijna?

Liever direct persoonlijk advies

Doe de online keuzehulp

Beantwoord 5 vragen en krijg direct de meest geschikte koffiemachines voor jouw bedrijf te zien.

Start de keuzehulp!
Storingsdienst | KoffiePartners

1. Sluit de service van de koffieleverancier aan bij je verwachtingen?

Probeer van tevoren na te denken wat je verwacht van een koffieleverancier. Hoe snel wil je dat ze ter plaatse zijn als je koffiemachine in storing staat? Of wat als je koffiebonen veel sneller opgegaan zijn dan je had verdacht. Ga na waar de leverancier gevestigd is en of er mogelijkheid is om koffiebonen af te halen of met spoed te bezorgen. Zo zijn er nog veel andere onderwerpen op het gebied van de koffiemachine waar je alvast over na kunt denken.

Tip: lees de online reviews van de koffieleverancier.

Lees onze service
Past de capaciteit bij het aantal gebruikers | KoffiePraat

2. Past de capaciteit van de koffiemachine goed bij het aantal gebruikers?

Inventariseer goed

Het is natuurlijk zonde als de capaciteit van je koffiemachine niet goed aansluit. Want een te kleine capaciteit zorgt voor langere wachtrijen en een kortere levensduur van de machine. Maar een te grote capaciteit is weer zonde voor je portemonnee. Daarom is het verstandig om vooraf te inventariseren hoeveel mensen er gebruik gaan maken van de koffiemachine. Denk hierbij aan het aantal medewerkers, bezoekers die over de vloer komen of deelnemers van evenementen die met regelmaat bij jullie plaatsvinden.

Zoek een koffiemachine uit
Verse bonenkoffie op het werk | KoffiePartners

3. Heeft de koffieleverancier een ruim aanbod koffie?

Voor ieder wat wils

Smaken verschillen, dat geldt ook voor een kop koffie. Daarom is het prettig als je koffieleverancier flexibel is met bijvoorbeeld het afstellen van je koffiemachine totdat jullie tevreden zijn. Of wat de mogelijkheden zijn voor het uitproberen van een andere koffiemelange. Zoek daarom alvast uit welke merken koffie je kunt kiezen.

Bekijk ons koffie aanbod

KoffiePartners als koffieleverancier?

Snel, flexibel en betrouwbaar

In een notendop wat je van ons kunt verwachten: binnen 4 uur ter plaatse bij een storing aan je koffiemachine. Een vaste koffiebezorger die jouw bestelling tot in het keukenkastje bezorgt. Één aanspreekpunt voor al je vragen en persoonlijk advies. Keuze uit álle A-merken koffie. Lees in onze Kiyoh reviews hoe klanten ons ervaren.

Kom kennis maken!

Koffie kan een echte game-changer zijn bij het stimuleren van creativiteit op de werkvloer. In deze blog gaan we hier dieper op in. Lees je mee?

Lees meer

We zijn blij om vandaag te delen dat wij het mooie Brabantse koffiebedrijf Coffee3 hebben overgenomen! In deze KoffiePraat lees je meer over deze samenwerking.

Lees meer

Iedereen heeft een mening over de koffie op je werk. Wij geven een aantal tips om jouw collega’s tevreden te houden over de koffie op het werk!

Lees meer