KoffiePraat

Datum: 29 november
Leestijd: 1 minuut

Werken als technisch service medewerker in de koffiebranche | KoffiePartners

Werken als monteur

In de koffiebranche

Wat maakt werken als monteur in de koffiebranche leuk? Je drinkt natuurlijk altijd lekkere koffie! Verder ben je veel onderweg, dus genoeg tijd om jouw favoriete Spotify playlist te luisteren. Maar er zijn nog meer redenen die dit werk zo leuk maken. Lees je mee?

Bekijk direct onze openstaande vacatures
Elke dag is anders | werken als monteur in de koffiebranche

1. Elke dag is anders

Geen dag is hetzelfde. In de ochtend installeer je bijvoorbeeld een nieuwe koffiemachine bij een gordijnenwinkel, daarna los je een storing op bij een grote zorginstelling en vervolgens voer je preventief onderhoud uit bij een advocatenkantoor. Jouw sociale houding komt dus goed van pas in deze verschillende omgevingen.

KoffiePartners servicebus onderweg
KoffiePartners servicebus onderweg
jij bent een held | werken als monteur in de koffiebranche

2. Jij bent een held

Bijna iedereen begint zijn werkdag met een kop koffie, organisaties kunnen niet zonder koffie. Dus jij bent de held die organisaties helpt aan lekkere koffie zodat ze weer vol energie (en cafeïne) aan de slag kunnen. Een superheld zijn, voelt goed!

connectie met je klanten | werken als monteur in de koffiebranche

3. Connectie met je klanten

Je bouwt een relatie op met klanten. Ze rollen nog net niet de rode loper voor je uit, maar een warm onthaal kun je zeker verwachten. Want als jij bent geweest, kunnen zij weer genieten van een lekker kopje koffie. Dus reken maar dat ze blij met jou zijn!

zelfstandig aan het werk | werken als monteur in de koffiebranche

4. Zelfstandig aan de slag

Na een zorgvuldig inwerktraject kun jij zelfstandig aan de slag. Je zorgt ervoor dat je servicebus is voorzien van het juiste gereedschap en de benodigde onderdelen. Kom je er bij de klant niet helemaal uit? Dan loodst jouw manager je er telefonisch doorheen. Daarnaast kun je ook altijd sparren met een van je collega’s.

Sleutelen aan een koffiemachine | KoffiePartners

Is dit voor jou geen abracadabra?

Ben jij na het lezen van deze blog enthousiast geworden over werken als monteur in de koffiebranche? Lees dan snel in de vacaturetekst of dit jouw nieuwe droombaan is. Reageer en kom de sfeer proeven onder het genot van een kopje koffie.

Bekijk de vacature voor monteur

Koffie kan een echte game-changer zijn bij het stimuleren van creativiteit op de werkvloer. In deze blog gaan we hier dieper op in. Lees je mee?

Lees meer

We zijn blij om vandaag te delen dat wij het mooie Brabantse koffiebedrijf Coffee3 hebben overgenomen! In deze KoffiePraat lees je meer over deze samenwerking.

Lees meer

Iedereen heeft een mening over de koffie op je werk. Wij geven een aantal tips om jouw collega’s tevreden te houden over de koffie op het werk!

Lees meer