69F Persico | KoffiePartners zeilboot

Team DutchSail

De YAC2021 is dé internationale offshore zeilrace voor teams onder 25 jaar. De teams gaan in Nieuw Zeeland met snelheden van 60 km/u over het water foilen. Voor het eerst gaat Nederland deelnemen aan de Youth America’s Cup 2021, deze keer zelfs met 2 teams. KoffiePartners maakt de deelname van Team DutchSail mede mogelijk.

Pieter-Jan Postma | KoffiePartners

Pieter-Jan Postma

Onder leiding van zeilheld Pieter-Jan Postma wordt de beste groep jeugdzeilers van Nederland van 18 tot en met 24 jaar hiervoor geselecteerd en klaargestoomd voor de internationale top. Een selectie van 2 mannen en 2 vrouwen gaan de strijd aan in de wedstrijd. Zij gaan in februari 2021 de wereld laten zien dat Nederland niet alleen in het Olympisch zeilen al ruim twee jaar het beste zeilland ter wereld is, maar ook offshore aan de top staat.

Lees meer over Pieter-Jan Postma

Teamwork makes the dream work

Achter deze campagne staat een unieke samenwerking van de belangrijkste Nederlandse zeilorganisaties, kennisinstellingen en bedrijven. Onder de vleugels van DutchSail in samenwerking met Sailing Holland, ondersteund door het Watersportverbond én op inschrijving van KNZ&RV en KRZV De Maas. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsor Janssen de Jong Groep.

Cento% koffie | 69F Persico | KoffiePartners

Samen is alles mogelijk!

Wij willen de nieuwe generatie zeilers inspireren met ondernemerschap, innovatie en lef. Laten zien dat dromen uitkomen als je doorzet en samenwerkt. Hiermee slaan we de brug naar nog meer offshore zeildromen zoals bijvoorbeeld de Ocean Race – met de stopover in Den Haag, het WK Zeezeilen – eveneens in Den Haag en het offshore zeezeilen als Olympische zeildiscipline vanaf 2024.

Ga naar de website van Team DutchSail