KoffiePraat

Datum: 27 oktober 2021
Leestijd: 2 minuten

Vendingmachine aanschaffen | KoffiePartners

Een vendingmachine aanschaffen

Waarom zou ik deze investering maken?

Bent u door uw medewerkers al geattendeerd op een vendingmachine met snacks en/of frisdrank? Deze zijn er in vele soorten en maten. Wellicht bent u niet meteen ‘happig’ op dit verzoek, omdat dit toch een investering is. Maar in deze blog laten wij met drie redenen zien dat een vendingmachine bij u op het werk installeren een goed idee is!

Bekijk onze vendingmachines

1. Tevreden medewerkers werken harder

Maak uw collega’s blij met de mogelijkheid om een verfrissend drankje of een lekkere snack te kunnen kopen. Want met een snack krijgen uw medewerkers een energieboost om ook het laatste uur van de werkdag te knallen.

Ontdek de Vendo Global Snack Design

2. Een vendingmachine hoeft niets te kosten

Hoe dat kan? Het is mogelijk om met de opbrengst van de verkochte producten, de huurprijs van de automaat te betalen. Kortom: dankzij het flexibele prijsbeleid kan de vendingautomaat dus een verdienmodel zijn voor uw organisatie.

Ontdek de Junea Snacks

3. Snacken hoeft niet ongezond te zijn!

Bij een vendingmachine denkt u misschien meteen aan chocola en chips, maar het is ook mogelijk om gezonde producten aan te bieden. Bijvoorbeeld vers belegde broodjes, zuivel, vers fruit of suikervrije snoepjes. Dus hoe klinkt dat?

Ontdek de GPE 50

Vrijblijvend advies over een vendingmachine?

Onze snacksperts adviseren u graag!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend persoonlijk advies en ontdek welke vendingmachine bij uw bedrijf past! Wilt u de vendingmachine liever kopen of huren? En liever zelf bijvullen of niet? Onze vending experts maken graag een voorstel op maat.

Vrijblijvend advies aanvragen

Werken als monteur in de koffiebranche

Geplaatst op 29-11-2023

Wat maakt werken als monteur in de koffiebranche leuk? Je drinkt natuurlijk altijd lekkere koffie! Maar er zijn nog meer redenen die dit werk zo leuk maken. Lees je mee?

Lees meer

Een nieuwe koffiemachine uitzoeken voor jouw bedrijf, waar begin je? In deze KoffiePraat delen wij 3 praktische tips waar je op kunt letten bij het selecteren van een koffiemachine en koffieleverancier. Proef je de koffie uit je nieuwe koffiemachine al bijna?

Lees meer

3 zakelijke koffietrends

Geplaatst op 20-09-2023

Wat zijn drie belangrijke koffie trends op dit moment? In deze KoffiePraat lees je er alles over!

Lees meer