KoffiePraat

Datum: 18 augustus 2021
Leestijd: 4 minuten

Vendingmachine aanschaffen | KoffiePartners

Snacks en drinks op kantoor

Vendingautomaten op de werkvloer

Vendingmachines zijn populair. Want het is de ideale manier om geheel automatisch een verfrissend drankje of een lekkere snack aan te bieden. En de vraag hiernaar is in de afgelopen coronatijd met gesloten kantines alleen nog maar gegroeid. Maar welke soorten vendingmachines zijn er allemaal en welke past dan bij uw bedrijf? Deze vraag beantwoorden wij in deze KoffiePraat blog!

Liever direct persoonlijk advies?

Hoe werkt een vendingmachine?

Een vendingmachine is een verkoopautomaat, waarmee gebruikers door middel van een betaalsysteem, geheel automatisch producten kunnen kopen. Meestal worden er etens- en drinkwaren aangeboden in zo’n machine. Na betaling via een contactloos- of muntbetaalsysteem levert de automaat het gekozen product. Vending machines zijn er in verschillende soorten. Bijvoorbeeld een frisdrankautomaat, een snackautomaat of een combinatie hiervan.

Bekijk al onze vendingmachines
Junea Snacks kopen of huren | KoffiePartners

Innovaties

Selfservice vendingmachine

De vendingmarkt zit niet stil. Kent u de vendingmachine van influencer Bas Smit – de Junea Snacks – bijvoorbeeld al? Via een QR-code kunnen gebruikers betalen met hun smartphone. Daarnaast is ook het voorraadbeheer helemaal automatisch. Uw nieuwe voorraad wordt automatisch toegestuurd op het juiste moment! Kortom: super eenvoudig!

Vraag direct een offerte aan
Junea assortiment healthy| KoffiePartners

Welke producten gaan er in?

Stel uw eigen assortiment samen

In een vendingautomaat kunnen onder andere blikjes frisdrank, kleine flesjes frisdrank, chips, chocola, koek, snoep, verantwoorde tussendoortjes, verse broodjes, zuivel, fruit en hygiëneproducten. Dit hangt natuurlijk helemaal af van het type vendingmachine dat u kiest. Vooraf stelt u het optimale assortiment samen met een van onze adviseurs.

Bekijk ons productassortiment

Vendingmachine aanschaffen?

Bekijk hier de opties!

1. Huren

Met deze optie betaalt u een vast bedrag per maand, inclusief service, onderhoud en betaalsysteem. De ingrediënten bestelt u bij uw groothandel (zoals ons 😉) en het bijvullen doet u zelf. Hiervoor krijgt u een speciale training zodat u de vendingmachine op de juiste manier bijvult. Kortom: u heeft zelf de volledige controle over het aanbod en de verkoopprijzen van de producten in uw vendingautomaat.

Naar een huurautomaat

2. Kopen

Liever de automaat aanschaffen? Dat kan met de optie kopen. Daarbij kunt u optioneel een preventief onderhoudscontract afsluiten. Ook hier bent u geheel vrij in uw keuze voor producten en bijhorende verkoopprijzen.

Naar een koopautomaat

3. Full service vending

Liever helemaal geen omkijken naar uw vendingmachine? Dat kan met full service vending! Want met deze optie wordt u namelijk geheel ontzorgd. De vendingmachine wordt voor u bijgevuld en onderhouden. En als er voldoende producten worden afgenomen, is deze service zelfs kosteloos!

Naar een full service automaat

4. Met rendement

Verdienen aan uw vendingautomaat? Dat kan! Het bedrijf betaalt de huur of aanschaf van de machine. De medewerkers betalen voor de producten. Door extra marge op de prijs per product te rekenen, kunnen de vaste kosten terug verdiend worden.

Naar een vendingmachine met rendement

Koffie kan een echte game-changer zijn bij het stimuleren van creativiteit op de werkvloer. In deze blog gaan we hier dieper op in. Lees je mee?

Lees meer

We zijn blij om vandaag te delen dat wij het mooie Brabantse koffiebedrijf Coffee3 hebben overgenomen! In deze KoffiePraat lees je meer over deze samenwerking.

Lees meer

Iedereen heeft een mening over de koffie op je werk. Wij geven een aantal tips om jouw collega’s tevreden te houden over de koffie op het werk!

Lees meer