KoffiePraat

Datum: 29 juli 2022
Leestijd: 3 minuten

Bruisend water dispenser | KoffiePartners

Bruisend water? 5 redenen waarom!

Water met een twist.

De laatste jaren heeft bruisend water wereldwijd een flinke comeback gemaakt. Dat begrijpen wij wel! Bruisend water is niet alleen lekker maar ook gezond. Reden genoeg om deze populaire watersoort aan te bieden bij jou op het werk. In deze blog geven we je 5 redenen waarom bruisend water een echte aanvulling is in jouw zakelijke drankenaanbod.

Bekijk direct onze waterkoelers
Bruisend water op het werk | KoffiePartners

De geschiedenis van bruisend water

Een bruisend verleden!

Bruisend water werd eind 1700 door Joseph Priestly uitgevonden. Het werd gemaakt met mineraalwater. Bruisend water was wereldwijd enorm geliefd. Maar steeg vooral in populariteit rond 1919 in Amerika tijdens de drooglegging. Dit duurde echter niet lang. Toen restaurants voor frisdrank kozen in plaats van bruiswater, verloor mousserend water geleidelijk haar populariteit. Het product herstelde zich in 1980 in de vorm van sprankelend water met een smaakje, maar werd pas echt weer succesvol vanaf 2012. Toen steeg de verkoop van mousserend water dankzij de toenemende behoefte aan gezonde levensstijl met bijna 70%.

Meer weten?
Borg en overström bruisend water dispenser | KoffiePartners

1. Verminder plastic afval met een bruiswaterdispenser

Een duurzaam alternatief.

In de afgelopen 12 tot 18 maanden hebben we wereldwijd een duidelijke verandering gezien in onze houding ten opzichte van plastic. Veel bedrijven en instellingen focussen zich daarom op het verduurzamen van hun organisatie door middel van plasticvrije en herbruikbare consumptiemogelijkheden. Een bruiswaterdispenser biedt een duurzame hydratatieoplossing voor bedrijven en stimuleert de vermindering van plastic flessen.

Meer weten?
Borg en overström waterdispenser | KoffiePartners

2. Bied een gezond alternatief op frisdrank of alchohol

Jouw nieuwe vrijdagmiddag drankje?

Bruisend water is meer dan een populair verfrissend drankje. Voor veel mensen is het een bewuste keuze als gezond alternatief voor frisdrank al alcohol. Caleb Bryant van food and drinks bij Mintel, voorspelt zelfs dat bruiswater het gat opvult dat wordt achtergelaten door de dalende alcoholconsumptie.

“Sprankelende waters zijn al populair bij gezondheidsbewuste gebruikers. Waters met unieke smaken, zullen alcoholische drankvervangers worden.”

Bekijk onze water oplossingen in onze showroom!
Bruisend water uit een Borg en overström waterdispenser | KoffiePartners

3. Profiteer van de gezondheidsvoordelen van bruisend water

Bevorder je spijsvertering.

De gezondheid van de darmen heeft de laatste tijd een centrale plaats ingenomen in het publieke debat. Koolzuurhoudend water veroorzaakt geen maagklachten of schaadt het spijsverteringskanaal niet, maar kan deze zelfs bevorderen door het slikvermogen te verbeteren en constipatie te verminderen. Hierdoor is bruiswater niet alleen een verfrissende keuze, maar ook een gezonde!

Meer weten over de gezondheidsvoordelen van water?
Water drinken op het werk | KoffiePartners

4. Blijf de hele dag gehydrateerd!

Wat je binnenkrijgt is wat telt.

Hoewel veel water drinken in zijn algemeen al wordt aanbevolen. Doet je voorkeur voor plat of koolzuurhoudend water er niet toe; gewoon genoeg binnenkrijgen is wat telt. Onderzoek van de Universiteit van Chicago heeft namelijk aangetoond dat mousserend water een perfect alternatief is om de hele dag gehydrateerd te blijven.

Ontdek onze hydratie mogelijkheden
Bruisend water met koffie | KoffiePartners

5. Laat je koffie beter smaken dankzij bruisend water

Koffie, bruiswater erbij?

Een bijzonder voordeel van bruiswater is tot slot: koffie! Want bij het drinken van mousserend water bij de koffie compenseer je de zuurgraad van de koffie. Dit zorgt ervoor dat je lichaam deze beter kan verwerken. Door dit zelfs vooraf te doen wordt het gehemelte ook gereinigd waardoor de tong beter kan genieten van de unieke smaak van koffie. Kortom, reden genoeg om naast jouw koffiemachine een bruiswaterdispenser te plaatsen!

Ontdek onze bruiswaterdispensers
Bruiswaterdispenser op de werkvloer | KoffiePartners

Toe aan een bruisende werkdag?

Ga voor een bruiswaterdispenser op het werk

Heb je interesse in waterdispensers of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op. Onze water experts vertellen je graag meer over onze waterkoelers. Wil je liever direct langskomen? Maak dan een afspraak in onze showroom.

Maak een afspraak!

Welke koffie drinken ze in Italië?

Geplaatst op 12-08-2022

Italië, het land van de koffie. Maar welke koffie drinken de Italianen zelf? In deze blog gingen we voor je op onderzoek.

Lees meer

Hoe kies je de juiste koffiemachine?

Geplaatst op 08-06-2022

De juiste koffiemachine kiezen kan behoorlijk uitdagend zijn door de vele soorten. In deze blog geven wij 5 tips die je helpen met kiezen!

Lees meer

Maak kennis met het Cento% koffiemeubel

Geplaatst op 25-05-2022

Geniet van een fantastische koffiebeleving met ons nieuwe Cento% koffiemeubel.

Lees meer